FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 @go2hell Hımm anladım, ama sanırım bu glyphler takılıp çıkarılır birşey olacak. Sonuçta bunları takabildiğimiz bir glyph sayfamız var. Ordaki boşluklara takıyoruz bunları. Yani raid başlamadan bunları takıp, raid bitipte farma giderken başka glyph'ler takıcaz diye düşünüyorum. Zaten öbür türlüsü yani bunların gemler gibi bir takılınca diğeri kayboluyor tipinde olması baya bir sorun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 FreEmoon said: @go2hell Hımm anladım, ama sanırım bu glyphler takılıp çıkarılır birşey olacak. Sonuçta bunları takabildiğimiz bir glyph sayfamız var. Ordaki boşluklara takıyoruz bunları. Yani raid başlamadan bunları takıp, raid bitipte farma giderken başka glyph'ler takıcaz diye düşünüyorum. Zaten öbür türlüsü yani bunların gemler gibi bir takılınca diğeri kayboluyor tipinde olması baya bir sorun olur. bence gemler gibi olur şimdiden söyliyim :) edik: yoksa glyph piyasası dibe vurur. bi kere hekes alır karakterine sora bi daha yüzüne bakmaz atar bankaya. o durumda inscriptorlar oturup ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 @Dworgian Abi ne yaptık ya. Adamlar PvP-PvE talent değişim olayını bile iptal etiler beleşe değişecez. Şimdi her areneya girerken, her raide giderken falan glyphlerin yenisimi takacaz. Valla kan çıkar ya. Sonuçta nasıl pvp ve pve için setlerini değiştiriyorsan, glyphleride değişmen gerek. Zırt pırt yenisi takılmazki bunların, valla öyle birşey olursa PvP yaptığım charla PvE yaptığım charı direk ayrır 2 farklı char kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 FreEmoon said: @Dworgian Abi ne yaptık ya. Adamlar PvP-PvE talent değişim olayını bile iptal etiler beleşe değişecez. Şimdi her areneya girerken, her raide giderken falan glyphlerin yenisimi takacaz. Valla kan çıkar ya. Sonuçta nasıl pvp ve pve için setlerini değiştiriyorsan, glyphleride değişmen gerek. Zırt pırt yenisi takılmazki bunların, valla öyle birşey olursa PvP yaptığım charla PvE yaptığım charı direk ayrır 2 farklı char kasarım. nasıl talent değiştirmek beleş mi oldu. e süpermiş. ama abicim birisi blizz e giden para, birisi mesleğe. ayrıca sen her eşyanın gemini veya enchantını pvp pve ye göre deiştiriomusun? e değiştirmiosun. :D şimdi bana onların setleri ayrı deme bu da meslek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yaw öyle tabide. Sonuçta raidden çıktım dur gemleri enchleri değiştirim demiyorum her seferinde. Valla varya yemin ediyorum herkez ins olur :D. Günde 500g buna öderiz, dur raid öncesi 2 arena atim kavramı tarih olur. Yok abi yanlışın var olmaz öyle, olmamalı "olmaz dimi?" Hep bir ağızdan "evet evet olmaz" "hah süper olmasın zaten" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 abi alla alla, pvp yapan ona göre glymph alır pve yapan ona göre alır ne var yahu :D sen tanksın dielim, pvp yapacagım ben dediginde gidip fury arms mı neyse onlardan bişi olmuomuydun veya resto prisin, pvp yapıcakken disc olmuomuydun warlocksun desrosun pvp ye giderlen sl/sl çekmiomuydun bu da onun gibi. bi lüks yapıp değiştirmek istersen parasıynan değiştirirsin. yoksa hadi bakim o glymplerle takıl derler adama ( gerçi işalla tak çıkar olurlar bende isterim de neyse :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 resto pri ne noob holy pri biz ayımıyızda resto olsun bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahahah harbi ne var ben holy druidimle tank lık yaparken oluo ama :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Dworgian said: ahahah harbi ne var ben holy druidimle tank lık yaparken oluo ama :? aboww holy druid mi : ))) basımıza taslar yagacak euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar