Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzak doğu dövüş sporcuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konulu bir döenm ödevi arıyorum komuşularımdan birine fakat bir saattir bulamadım!.. türkçe ne yapmama gerekiyo delireceğim!!!! kaynak bilenin,z var mı acaba?

google a gir arat diyen olursa bir tane daha onu katan ile 32 ye bölerim!!! :)[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Mesaj tarihi:
www.google.com cık cık cık nerde arama ruhu yaa iyice alıştınız artık beleşe[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
beden eitimi falandır heralde :p[signature][hline]trees and i are one...
tip of the day: kedidir kedi
bir zamanlar fakir ama gururlu ama kısa boylu ama büyük büyüler çakan bi lurikeen vardı... işte o luwi artık lvl 50 :p
Mesaj tarihi:
phauha
bence uzak doğu dövüş sporları hakkında yaz sen , horace ın dediği gibi karıştırma sporcuyu falan :)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
bak heralde önunde uzun seneler var sana bir tavsiye;

Önce ödev konularına bak biryere not et hepsini sırayla arat hazır ödev sitelerinde hangisi varsa onu yap.
Hep işe yarayan bir taktıktir. :D
Mesaj tarihi:
Emin Boztepe (kendisi su anda rakipsiz dunyanin en iyi uzak dogu dogus hocasıdır) diye arat. cikar hakında biseyler

eger dogru anladiysam tabi.[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:

abi sen (çekirge) şimdi dışarıdan gelen tehlikelere karşı kendini korumak ve öğrenmek için kerata kursuna gidiosun ; ama dersten kaldın dimi? sonrada hoca sana bu ödevi verdi??

*! tamaaaam biliyorum çok saçmaladım, e madur görün uykum geldi de. . *

Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 01 Nisan 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
ödevin konusu uzak doğu dövüş sporcuları mı?
süpermiş... uzakdoğu dövüş sporcularının cinsel hayatı mı, kullandıkları teknikler mi, meşhurları mı ne?

:))
Mesaj tarihi:
said:
smerten, 01 Nisan 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
konulu bir döenm ödevi arıyorum komuşularımdan birine...

bakınız komusu odev benım degıldır... yanı almam ben ole donem odevı slak mıyım ben...
beden den mıs yapmadım yapmamda caakrım komusya ya ! :) ben almama abı ole odev..:)

said:
smerten, 01 Nisan 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
google a gir arat diyen olursa bir tane daha onu katan ile 32 ye bölerim!!! :)

ben bı saat aradım goggle dan o yuzden dedım yoksa kullandım yanı arastırmacı ruhuma baslatmayın yane :)[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Mesaj tarihi:
bende ingilizce bir dönem ödevi var karate-do hakkında yapmıştım bayaa bi eski bulrusam gönderirim...

namıma ,imzalanmış bir çekle bu arama işlemi daha hızlı 9lur :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Mesaj tarihi:
hıhmm google en uygunu...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...