smerten Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 konulu bir döenm ödevi arıyorum komuşularımdan birine fakat bir saattir bulamadım!.. türkçe ne yapmama gerekiyo delireceğim!!!! kaynak bilenin,z var mı acaba? google a gir arat diyen olursa bir tane daha onu katan ile 32 ye bölerim!!! :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 www.google.com cık cık cık nerde arama ruhu yaa iyice alıştınız artık beleşe[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya bu nası dönem ödevidir ya benim ödev yok hiçbiyerde :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 www.jetli.com a gir[signature][hline] Mystry
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 harbiden bende anlayabilmis degilimdir, hangi dersin odevi bu? :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 beden eitimi falandır heralde :p[signature][hline]trees and i are one... tip of the day: kedidir kedi bir zamanlar fakir ama gururlu ama kısa boylu ama büyük büyüler çakan bi lurikeen vardı... işte o luwi artık lvl 50 :p
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ödevin konusu uzak doğu dövüş sporcuları mı? süpermiş... uzakdoğu dövüş sporcularının cinsel hayatı mı, kullandıkları teknikler mi, meşhurları mı ne?[signature][hline]ben olmuşum imza..
arc Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 phauha bence uzak doğu dövüş sporları hakkında yaz sen , horace ın dediği gibi karıştırma sporcuyu falan :)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bak heralde önunde uzun seneler var sana bir tavsiye; Önce ödev konularına bak biryere not et hepsini sırayla arat hazır ödev sitelerinde hangisi varsa onu yap. Hep işe yarayan bir taktıktir. :D
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Emin Boztepe (kendisi su anda rakipsiz dunyanin en iyi uzak dogu dogus hocasıdır) diye arat. cikar hakında biseyler eger dogru anladiysam tabi.[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 abi sen (çekirge) şimdi dışarıdan gelen tehlikelere karşı kendini korumak ve öğrenmek için kerata kursuna gidiosun ; ama dersten kaldın dimi? sonrada hoca sana bu ödevi verdi?? *! tamaaaam biliyorum çok saçmaladım, e madur görün uykum geldi de. . *
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: horacegoesskiing, 01 Nisan 2004 19:51 tarihinde demiş ki: ödevin konusu uzak doğu dövüş sporcuları mı? süpermiş... uzakdoğu dövüş sporcularının cinsel hayatı mı, kullandıkları teknikler mi, meşhurları mı ne? :))
smerten Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: smerten, 01 Nisan 2004 18:58 tarihinde demiş ki: konulu bir döenm ödevi arıyorum komuşularımdan birine... bakınız komusu odev benım degıldır... yanı almam ben ole donem odevı slak mıyım ben... beden den mıs yapmadım yapmamda caakrım komusya ya ! :) ben almama abı ole odev..:) said: smerten, 01 Nisan 2004 18:58 tarihinde demiş ki: google a gir arat diyen olursa bir tane daha onu katan ile 32 ye bölerim!!! :) ben bı saat aradım goggle dan o yuzden dedım yoksa kullandım yanı arastırmacı ruhuma baslatmayın yane :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bende ingilizce bir dönem ödevi var karate-do hakkında yapmıştım bayaa bi eski bulrusam gönderirim... namıma ,imzalanmış bir çekle bu arama işlemi daha hızlı 9lur :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hıhmm google en uygunu...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Öne çıkan mesajlar