Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzak doğu dövüş sporcuları

smerten

Öne çıkan mesajlar

konulu bir döenm ödevi arıyorum komuşularımdan birine fakat bir saattir bulamadım!.. türkçe ne yapmama gerekiyo delireceğim!!!! kaynak bilenin,z var mı acaba?

google a gir arat diyen olursa bir tane daha onu katan ile 32 ye bölerim!!! :)[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Sosyal ağlarda paylaş

Emin Boztepe (kendisi su anda rakipsiz dunyanin en iyi uzak dogu dogus hocasıdır) diye arat. cikar hakında biseyler

eger dogru anladiysam tabi.[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
smerten, 01 Nisan 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
konulu bir döenm ödevi arıyorum komuşularımdan birine...

bakınız komusu odev benım degıldır... yanı almam ben ole donem odevı slak mıyım ben...
beden den mıs yapmadım yapmamda caakrım komusya ya ! :) ben almama abı ole odev..:)

said:
smerten, 01 Nisan 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
google a gir arat diyen olursa bir tane daha onu katan ile 32 ye bölerim!!! :)

ben bı saat aradım goggle dan o yuzden dedım yoksa kullandım yanı arastırmacı ruhuma baslatmayın yane :)[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Sosyal ağlarda paylaş

bende ingilizce bir dönem ödevi var karate-do hakkında yapmıştım bayaa bi eski bulrusam gönderirim...

namıma ,imzalanmış bir çekle bu arama işlemi daha hızlı 9lur :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

hıhmm google en uygunu...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...