-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bizim mail lara şirketlerden gelen resimli şekilli e-mail ler oluyo bunlar nasıl hazırlanıyo,sadece resim attach edilmiş gibi diilde ayrı bi şekil gibi,birnevi e-mail ile küçük bi reklam vermek istiyorum ama böyle jan janlı süslü püslü dursun istiyorum güzel durucak bi reklam şeklinde nasıl hazırlanabilir,bi program yada yöntem varmı bide bu e-mail i nasıl mass olarak yollayabiliriz,mesela bütün süperonline kullanıcılarına yollamak istiyosam ne yapmam gerekir,bunun için süperonline a basşvurup ücret vermemiz gerekir mi yada kitlelere ulaşmanın başka bir yolu e-mailla [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 02 Nisan 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Erkek adam janjanlı email açmaz, okumaz, yazmaz. Gerekirse text'e çevirir öle okur![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 oha be kutsuyorum sizi,biri saniyesinde dieri 1dk sonra mesaj atmış (((((: html dediğiniz e-mail içine html kod yazıp email içinde ayrı bi sayfa gibi mi gözükücek
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 html olarak hazırlıcan[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 pratik bi programla filan olmazmı bu işlem emaleth in belki nasıl reklam gibi insanlara ulaştırılabileceğine dair bilgisi vardır birnevi olayın içinde nede olsa
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Outlook ilede hazırlayabiliosun zaten.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Öne çıkan mesajlar