-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bizim mail lara şirketlerden gelen resimli şekilli e-mail ler oluyo bunlar nasıl hazırlanıyo,sadece resim attach edilmiş gibi diilde ayrı bi şekil gibi,birnevi e-mail ile küçük bi reklam vermek istiyorum ama böyle jan janlı süslü püslü dursun istiyorum güzel durucak bi reklam şeklinde nasıl hazırlanabilir,bi program yada yöntem varmı bide bu e-mail i nasıl mass olarak yollayabiliriz,mesela bütün süperonline kullanıcılarına yollamak istiyosam ne yapmam gerekir,bunun için süperonline a basşvurup ücret vermemiz gerekir mi yada kitlelere ulaşmanın başka bir yolu e-mailla [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 02 Nisan 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Erkek adam janjanlı email açmaz, okumaz, yazmaz. Gerekirse text'e çevirir öle okur![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 oha be kutsuyorum sizi,biri saniyesinde dieri 1dk sonra mesaj atmış (((((: html dediğiniz e-mail içine html kod yazıp email içinde ayrı bi sayfa gibi mi gözükücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 html olarak hazırlıcan[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 pratik bi programla filan olmazmı bu işlem emaleth in belki nasıl reklam gibi insanlara ulaştırılabileceğine dair bilgisi vardır birnevi olayın içinde nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Outlook ilede hazırlayabiliosun zaten.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar