Kazik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 KIsa bir geyiq yapmak istiyorum.Senelerdir paticik.com u bilirim.Nebulanın North zamanından önce Nebulanın paticik forumlarını bilirim ama [email protected] gibi destansı mailımın karakteri fazla geldiği için üye olamamıştım. Şimdi üye olduk ama biraz geç sanırım.Voic3 Faerdun gibi arkadaşlar tanıdık. Bartzda Level 9 Mage Human (Kadir) var.Oyunu tahminen 1 -10 arası gibi bir fps ile oynuyorum ama buna rağmen çok zevkli(AMD 800). www.soccercenter.net te Fifa adminyim.TRK klanının üyesiyim. İçimde bir gıptadır kaldı senelerdir. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ba$ka mail adresi alsaydin... lol :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 mail efsaneymiş gerçekten[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar