tunch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 selamlar paticikler. aradım da derdime derman bulamadım , bi de size sorayım dedim. efenim şöyle ki , ventrilo programımız kurulu , görünrde herhangi bir problem olmadan çalışıyor. güzel hoş. ancak , herhangi şekilde bilgisayardan benim kendi sesim dışında bi ses geldiğinde , karşı tarafa benim sesim yerine bu sesler gidiyor. müzik olsun , oynadığım oyunun kendi ses efektleri olsun.. oyundaki arkadaşlar , hoparlörden olur dediler , ancak hoparlörler kapalıyken bile , oyunun kendi sesleri mikrofondan doğruca ventrilo serverına gitmekte. tahminim bu sorun ufak bi ayar ile giderilebilir bu konu da yardım edebilecek kimse var mıdır buralarda? teşekkürler şimdiden.
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 optionsta recording(input) a tıklayıp kayıt kaynağını mikrofon yapman lazım. büyük ihtimal "what u hear" seçili şu an. tam hatırlamıyorum yıllar oldu gerçide işte windowstanda yaparsın recording kaynağı olarak mikrofonu seçiceksin.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ventriloyu actiginda sihirli sozcukler soylemen lazim: "Vi sitter här i Ventrilo och spelar lite Dota"
Öne çıkan mesajlar