di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Selam, Arkadaslar cenaze + akraba ziyareti icin 1 haftaligina yollarda olucam ve bu sure zarfi icinde de oyle ya da boyle illaki net'e bagli olmam, en azindan gtalk'umun acik ve sunucuya erisimimin lazim. Kisacasi internet lazim. Ustunde windows mobile 5 olan bir cep telefonum var. Isimi oldukca gorecek fakat baglanti kismini operator ile halletmem gereceginden mevcut bilginizi ve tavsiyelerinizi istiyorum. Avea kontorlu hattim ve henuz hic kullanmadigim vodafone faturali hattim var. Gerekirse yeni hat da alabilirim gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 avea ve vodafone bilmiyom ama turkcell iyiydi bu konuda. amcamın oğlu symbian telefonla bağlanıyordu sunucuya. putty programı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Tarifeler kullanilasi. Yalniz simdi soyle bir sorun dogdu, mevcut hattimi cikarip yerine yeni alacagimi takarim diyordum fakat ulasilabilir olmam lazim. Su TurkcellConnect Kart'lara baktim, 250 lira o + 50 lira civari da hat ve baglanti ucreti odemem gerekiyor alayim dersem. Yogun olarak sadece 1 hafta ve sonrasinda ara ara kullanacagimi dusunursek yine cok. Su aralarki maddi durumum pek el vermez. Ne yapacagimi sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gprs'le notebook'a bağlayabilirsin bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Iste kendi telefonumdaki sim karti degistirmemem gerekiyor.Avea'yi de kullanmak istemiyorum. Muhtemelen cekmeyecek zaten gittigim yerde. Connect Card sorucam cikip gun icinde. Olmadi gg falan denicem ama pek umudum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar