yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şimdi aptal bir hadise geçti başımdan diğer başlıkta anlattım alayım buraya: said: o değil de yapabilceğim en gerizekalı şeyi yaptım ben. bellektir boottur şudur hepsini bıraktım dedim değiştireyim şu cdromu. sarıldım tornavidama giriştim laptopa. uzun süren uğraşlar sonucu açtım ve kabloların çok kısa tutulduğunu gözlemledikten hemen sonra 4'e yakın kablonun yerinden çıktığını, bunların 2sinin insan eliyle tekrar takılamayacağını fark ettim. makine elimde patladı kısaca yani. bataryayı takıp denedim, sanırım monitörün kablosu çıkmış. açılıyor, hdd de çalışıyor, caps lock'a falan basınca ışık yanıyor ama monitorde bişey göremeyince başka nesi eksik anlayamıyosun tabi :D yarın adam gibi bir yere götürecem. faturanın fazla girmemesini ve çabucak yapılmasını diliyorum8-) gülesim geliyor çok boktan bir durum çünkü :D öf ulan :'( her şey cdromunu değiştirip format atarım; 50 ytl diyen bilgisayarcı adam yüzünden :( o kabloları gerekli yerlerine takılması gerekiyor sadece başka donanımsal bir problem yok. tanıdığınız güvendiğiniz bir yer varsa acil bekliyorum8-)
Öne çıkan mesajlar