SiSL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 şimdi bana arkadaş bugün kill bill'in dvdsi çekti fakat bu dvd benim dvdromdada bizim dvd playerdada açılmıyor.arkadaşımın kill billide rusyadan gelen kaçak dvd kafat o kaçak dvd açılıyor.fakat bana çektiği açılmıyor acaba aldığım boş dvd cdsinde mi sorun vardı?ana menü açılıyor play diorum takılıyor benim dvd.[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi? [Bu mesaj SiSL tarafından 02 Nisan 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 pek karışmak gibi olmasın ama yanlış bolume mi açmışsın acaba konuyu ? :)[signature][hline]C'mon baby light my fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 dvd playerdan olabilirmi acaba ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiSL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yaw benim dvdrom samsung normalde kopya dvdleri çalıştırıyor.hep kiralıyorum ben bizim dvdciden sorun yok yani ama nedense kopyaladığımız dvd çalışmıyor ana menü açılıyor play diyorum takılıyor.[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 dvd lerde kopyalamaya karşı koruma olmuyomu[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 zaten kopya dvd den kopyalıyo neden koruma olsun ki ??? ...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bence kopyalarken bir yalnışlık yaptınız yoksa ben hep kopyalıom bi problem olmuo...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar