Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 evet arkadaşlar böyle bi imkanım var mı yoksa yeniden almak zorundamıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 henuz bir acc. acmak icin kullanmadıgın us cd-key'ini eu yapabiliyorsun mail atarak sanırım (ya da tam tersi)... ama acc. cevirebilecegini sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 legal olmayan yollar ile yani bir şekilde yapabilme imkanı war mı ? sadece soruyorum bazı kişiler wardiyorda hakikaten yapabiliyorlarmı biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 takas edersin us accountu olan biriyle ama karakterlerin geçicegini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mulgear6 said: takas edersin us accountu olan biriyle ama karakterlerin geçicegini sanmam bende bunu yazacaktım tam söylenmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Böyle bir ihtimal yok. Blizzard'a 39457 kere attım. Gelen mail'de de böyle bir şeyi uzunca bir süre düşünmediklerini söylemişlerdi. Keşke olsa da alsam US deki karakterleri EU ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar