mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İŞSİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ehuehuehu güzel olmuş fly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ballad said: manowerkin said: İ am so proud of being a part of the big "i" users community...:P aferin :( özür dilerim,bu kadar üzüldüğünü bilmiyordum..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 manowerkin said: Ballad said: manowerkin said: İ am so proud of being a part of the big "i" users community...:P aferin :( özür dilerim,bu kadar üzüldüğünü bilmiyordum..:) kalbimi kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 fly sol üstteki şeyi ne sandım bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eha bizim okulda muhendislikte kizin biri odev hazirlamis baslik buyuk harf ve i kayniyo, bu odevi boyle bana getirsen zayif verirdim dedim utanin lan hazirlik okumussunuz 2. sinif olmussunuz 2 senedir her boku ingilizce ogreniyosunuz hala yazim kurali bilmiyosunuz. hersey gectim odev bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Büyük "İ" olmamasını tamam da küçük "ı" da yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Büyük İ değil Büyük i İ zaten büyük i said: ingilizcede büyük "İ" YOK OFFF!!!! = "İngilizcede büyük büyük i yok." = X X^2 = 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ı am from ıstanbul ı play knıght onlıne ı have a assasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Theridone said: Büyük "İ" olmamasını tamam da küçük "ı" da yok :D 2 side aynı kapıya cıkıyo zaten. Nasıl I ile i aynı kapıya çıkıyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Cons said: ı am from ıstanbul ı play knıght onlıne ı have a assasın Cons, ona kınaytta assasian deniyor xD Ass'Asian ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tam benim konu hacı ya,tav oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 İİİıııııvvvvvvv hiç sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar