geffen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İnanılmaz şekilde paraya sıkıştığımdan dolayı ps2 slim i satmaya çalışıyorum. yalnız chipli falan değil orjinal takılmıştım yanındaki oyunlarla beraber bende ps 2 ile ilgili ne varsa satabilirim.. liste şöyle ps2 2x titreşimli joystick ~50ytl 1x max memory diye hafıza kartı 2gb- 79 ytl vermiştim d&r larda hala o fiyatlardadır.. orjinal oyun GTA: Vice City Stories 80e falan almıştım SSX: on tour Blood Omen 2 KOF:Maximum Impact Metal Gear Solid 3 Final Fantasy X ama bu fransızzca adam gibi oynayamadım :D Devil May Cry 3 Lord of the Rings: Return of the King PES 4 Need For Speed Underground 2 diye de bir sürü orjinal oyun var. hepsini alt alta yazınca harcadığım parayı düşündüğümde 1 milyar kadar bişey ediyor.... hepsine birden 400 verecek arkadaş çıkarsa istanbul içi hemen satıcam elden teslim.. hala bu ps 2 slimler 400e falan satılıyor emin olun ki az oynadım zaten bu gta yı para çokken har vurup harman savurduğum zamanlar aldım oynamadım bile wow yüzünden. o yüzden makina tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 400 zor satarsın. adam üstüne 200 YTL daha koyup garantisiz PS3 alır. 400'e nereye PS2 satıyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hmm bilmiyordum ps3 fiyatını yalnız ben sadece ps2 satmıyorum onu da görmek lazım. neyse ya evde çürüsün, çerez parasına da satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oyunları ayrı satabilirsin belki tanesi 20-30'dan alet ama 200'den fazla etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 200 veren olursa gozun kapalı sat aldıgın fıyatdan satmaya kalkarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar