odchu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sim city 4 u kurdum yeniden, deluxe ed.i bulunca.. haftalarca idare eder yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 odchu said: sim city 4 u kurdum yeniden, deluxe ed.i bulunca.. haftalarca idare eder yine. sim city i severim. kurdum ama çalışmadı öle kaldı sonra. bu arada oblivion la newverwinter nights 2 yi aldım da bişi sorucam. bu oyunları hangi zorluk seviyesinde oynayayım. default ta (ortada) oynayınca cayır cayır kesiyorum karşımdakileri. oblivion u bıraktım o yüzden kolayda oynayıp baştan başlamayayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Oynamadıysan oblivion4 elder scrolls ve ek paketini mutlaka oyna.Benımde canım cektı tekrar kurup oynayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar