dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Aklıma takılan bir sürü soru oluyor. belki cevabını bilen çıkar: 1.kürekte kürek çektikleri yer nehir mi? özel yapılmış bi havuz mu? 2.nehir ise akıntıyı önemsiyorlar mı acaba? 3.bak bu önemli: kürekte nehir kenarında bisikletle kürekçileri takip eden 20-25 kişivar. bunlar neci? niye takip ediyor? 4.olimpiyatlara katılacak oyuncular neye göre belirleniyor? mesela galiba biz basketbolda futbolda yokuz? niye? kürekçilerimiz de yok? bizim yetkililer mi olimpiyatlara "şunu şunu yollıcaz" diyor da adamlar katılabiliyor, yoksa adamlar mı "sizde şunu şunu alıcaz" diyorlar. neye göre seçiyorlar bu katılacakları? şimdilik bu kadar, sonra sorum geldikçe devam edicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 1.bu olimpiyatları bilmiyorum ama kürek nehirde denizde fln olur havuz kısa kalır baya uzun bi parkur oluyor bildiğim kadarıyla 2.sonuçta akıntı bütün takımlara aynı akıntı önemsemeye gerek olmasa gerek 3.izlemediğim için bilmiyorum ama seyirci olabilir muhtemelen veya gözlemci 4.basketbol için bir önceki dünya ve sanırsam kıta şampiyonalarında(avrupa vs) ilk 3-5 katılıyor. diğerlerinde de genel oyuncu sıralaması, bir önceki şampiyonada alınan başarı veya yapılan derece(rakam olarak) önemli olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Çin'in ne puanı varki katılıyorda biz katılamıyoruz. Amerikan'dan 40 sayı fark yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ev sahibi statüsünden katılıyordur belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ülke puanı değil de branş branş değerlendirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gürcistan mesela Voleybol grubunda . Biz yine yokuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kurek icin kapatiyo olabilirler nehrin, golun bi kismini. golse zaten sorun olmaz gerce. yanda bisikletle gidenler takimlarin koclari. eleme cart curt oluyo iste, avrupa sampiyonasi, dunya sampiyonasi cart curt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Kürek yarışlarının yapıldığı yer havuz. Olimpiyatlar için inşa etmiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Deniz değildir akıntı felan yoktur direk kaza sebebi yakın gidiyorlar birbirlerine. Sporcuların neye gore gittiğini ben de merak ettim açıkçası eleme gibi bir şey yok sonuçta. Onceki olimpiyatlardaki başarılara gore alınıyorsa çok zor artık Turkiye nin fazla sporcu ile yer alması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Şimdi olimpiyatlara bildiğim kadarı ile gitmek çok zor birşey değil. Fedarasyonun kotaları göz önüne alarak seni götürebilir. Türkiye niye yok çünkü sporcuların dereceleri herhangi bir şekilde elemeleri bile geçebilecek yada bırak geçmeyi yaklaşıcak durumda değil. E bu durumda masraf tamamen. Üzerinede kürekde falan adamlar bitirirken yolun yarısında olup tüm dünyaya rezil olmak sanıyorum. Basketbol falan ise bir önceki dünya veya avrupa şampiyonası sonuçlarına göre eee futbol o zaman diyenler içinse gençlerin aldığı skorlara bakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 evet mantıklı bu söylediğin takım sporlarında dünya avrupa şamp.daki dereceye göre katılıyor ülkeler diğer bireysel şeylerde ülke federasyonları kendi karar veriyor kimi götürsün hangi dalda götürsün vs diye zira abd da atletizm için kendi elemeler yapıyor diye biliyorum orda iyi olanları götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 evet mantıklı bu söylediğin takım sporlarında dünya avrupa şamp.daki dereceye göre katılıyor ülkeler diğer bireysel şeylerde ülke federasyonları kendi karar veriyor kimi götürsün hangi dalda götürsün vs diye zira abd de atletizm için kendi elemeler yapıyor diye biliyorum orda iyi olanları götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yüzme için falan elemeler yapılıyormuş, kayak (kano yani) yarışlarının yapıldığı havuz 30m $'a mal olmuş (gerçi yunanistanın ki daha güzel gözüküyordu.. yarış ertelendi yarın izleyeceğiz artık) bi de artistik cimnastikin sonunu kaçırdım. sonuıçları ilan etmediler bi süre.. sonra çinli mi aldı ne döndü orada yaw.. döndü dedim de geçen, halterci adamın kolu ne kötü çıktı yaw.. üzüldüm valla video linki vericem ama izlemeyin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Beyaz Rusya'nın Hentbol'da ne işi var ben anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bugün bisiklet yarışı vardı.. salon bisikle.. spirnt turlarına göre puan alıyorlardı! çözemedim. kurallarını bilen varsa yazarsa süper olur.. 1saat sonra da 100m yarı finali olması lazım.. ayrıca atletizm'de heptatlonda bulgaristan adına hafif bi emoluk sezilen kız temsil ediyor.. ehah.. ama hintlinin kendi, tipi değil de duruşu daha bi emo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar