Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olimpiyat soruları

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Aklıma takılan bir sürü soru oluyor. belki cevabını bilen çıkar:

1.kürekte kürek çektikleri yer nehir mi? özel yapılmış bi havuz mu?
2.nehir ise akıntıyı önemsiyorlar mı acaba?
3.bak bu önemli: kürekte nehir kenarında bisikletle kürekçileri takip eden 20-25 kişivar. bunlar neci? niye takip ediyor?
4.olimpiyatlara katılacak oyuncular neye göre belirleniyor? mesela galiba biz basketbolda futbolda yokuz? niye? kürekçilerimiz de yok? bizim yetkililer mi olimpiyatlara "şunu şunu yollıcaz" diyor da adamlar katılabiliyor, yoksa adamlar mı "sizde şunu şunu alıcaz" diyorlar. neye göre seçiyorlar bu katılacakları?

şimdilik bu kadar, sonra sorum geldikçe devam edicem..
Sosyal ağlarda paylaş

1.bu olimpiyatları bilmiyorum ama kürek nehirde denizde fln olur havuz kısa kalır baya uzun bi parkur oluyor bildiğim kadarıyla
2.sonuçta akıntı bütün takımlara aynı akıntı önemsemeye gerek olmasa gerek
3.izlemediğim için bilmiyorum ama seyirci olabilir muhtemelen veya gözlemci
4.basketbol için bir önceki dünya ve sanırsam kıta şampiyonalarında(avrupa vs) ilk 3-5 katılıyor. diğerlerinde de genel oyuncu sıralaması, bir önceki şampiyonada alınan başarı veya yapılan derece(rakam olarak) önemli olsa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi olimpiyatlara bildiğim kadarı ile gitmek çok zor birşey değil. Fedarasyonun kotaları göz önüne alarak seni götürebilir. Türkiye niye yok çünkü sporcuların dereceleri herhangi bir şekilde elemeleri bile geçebilecek yada bırak geçmeyi yaklaşıcak durumda değil. E bu durumda masraf tamamen. Üzerinede kürekde falan adamlar bitirirken yolun yarısında olup tüm dünyaya rezil olmak sanıyorum.

Basketbol falan ise bir önceki dünya veya avrupa şampiyonası sonuçlarına göre eee futbol o zaman diyenler içinse gençlerin aldığı skorlara bakılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

evet mantıklı bu söylediğin

takım sporlarında dünya avrupa şamp.daki dereceye göre katılıyor ülkeler diğer bireysel şeylerde ülke federasyonları kendi karar veriyor kimi götürsün hangi dalda götürsün vs diye

zira abd da atletizm için kendi elemeler yapıyor diye biliyorum orda iyi olanları götürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

evet mantıklı bu söylediğin

takım sporlarında dünya avrupa şamp.daki dereceye göre katılıyor ülkeler diğer bireysel şeylerde ülke federasyonları kendi karar veriyor kimi götürsün hangi dalda götürsün vs diye

zira abd de atletizm için kendi elemeler yapıyor diye biliyorum orda iyi olanları götürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yüzme için falan elemeler yapılıyormuş, kayak (kano yani) yarışlarının yapıldığı havuz 30m $'a mal olmuş (gerçi yunanistanın ki daha güzel gözüküyordu.. yarış ertelendi yarın izleyeceğiz artık) bi de artistik cimnastikin sonunu kaçırdım. sonuıçları ilan etmediler bi süre.. sonra çinli mi aldı ne döndü orada yaw..

döndü dedim de geçen, halterci adamın kolu ne kötü çıktı yaw.. üzüldüm valla
video linki vericem ama izlemeyin daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

bugün bisiklet yarışı vardı.. salon bisikle.. spirnt turlarına göre puan alıyorlardı! çözemedim. kurallarını bilen varsa yazarsa süper olur..

1saat sonra da 100m yarı finali olması lazım.. ayrıca atletizm'de heptatlonda bulgaristan adına hafif bi emoluk sezilen kız temsil ediyor.. ehah.. ama hintlinin kendi, tipi değil de duruşu daha bi emo..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...