eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu sörver deki bulabildiğim Türk arkadaşlar ile konuştuğumda hepsinin nerede ise cevapları aynı idi..hepsine sordum neden Türk guildlerinde oynamıyorsunuz ..hepsi abi Türkler ile oynamak cok zor asla profesyonel değiller ..bir çoğu ninjalık peşinde..kimse doğru düzgün oynamıyor her gün yeni bir char acıp oynuyorlar filan dediler..sanırım bu işi ciddeye alıp oynayan saysı çok az..ama şöylede bakmak laızm..kim nasıl zevk alıyorsa demek onun zevki o yünde bırakın derim kim nasıl oynamak isterlerse oyle oynasınlar..oynadığım sörver de..bir guild var outlow diye herifler geçen biizm klana saldırdılar..klanın kalesini 2 dk sonra ana binasına geldiler şok oldum..herifler rahat 50 kişi vardılar biz ise 15 kişi filan darma duman olduk...adamlar hiç acımadı..50 defa olup gene kalktım desem yeridir..en sonunda guild lideri dahil tüm savunanlar kaçtı tek kaldım savaşın bitmesinede 15 dk var..+doğuyom 50 kişi gebertiyor ama zimle ben doğdum onlar gebertti..en son battle time sona erdi adamlar yıktıkları kale duvarlarının onunde poz verip resim çektiler içlerinde bende vardım:)))yani diyecem sanıırm yanlış guilddeyim elysiumda bu sorverde bi şey değilmiş..çok buyutmeyelim derim..outlow ları gordukten sonra buna karar verdim..adamlar hayatta acımıyorlar hep toplu gezip gebertiyorlar milleti..birlik beraberlik demek boyle oluyor...bla bla bla işte..
Öne çıkan mesajlar