Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virus programlari acilmiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet, cok les bir sorunla karsi karsiyayim.

bilgisayarima bir haller oldu. onlarca virus, anti-trojan ne bileyim iste bilimum programlar indirdim. bazilari daha setup ekraninda kendiliginden kapanirken bazilari yuklendikten sonra acmaya calistigimda birkac saniye kendini gosterip yine kendiliginden kapaniyor. sans eseri yukleyip kullanabildigim iki program var; Spyware Terminator ve Ad-Aware 2007. ama bunlar yeterli degil gibi, cunku bilgisayarimda bunlarin goremedigi viruslerin oldugunu sezinliyorum.
nedir ne degildir ? format atmak istemiyorum. yardimci olan arkadaslari repe bogucam soz.
Mesaj tarihi:
amvo.exe virüsü vardı, antivirüs programını kapatıyodu bende o. sende de ondan olabilir. sistem açılırken hangi programların çalıştığına bak msconfigten.
Mesaj tarihi:
Utterable said:
evet, cok les bir sorunla karsi karsiyayim.

bilgisayarima bir haller oldu. onlarca virus, anti-trojan ne bileyim iste bilimum programlar indirdim. bazilari daha setup ekraninda kendiliginden kapanirken bazilari yuklendikten sonra acmaya calistigimda birkac saniye kendini gosterip yine kendiliginden kapaniyor. sans eseri yukleyip kullanabildigim iki program var; Spyware Terminator ve Ad-Aware 2007. ama bunlar yeterli degil gibi, cunku bilgisayarimda bunlarin goremedigi viruslerin oldugunu sezinliyorum.
nedir ne degildir ? format atmak istemiyorum. yardimci olan arkadaslari repe bogucam soz.

Anti-virüs progrmaı olarak yukarıda yazdığın 2 taneyimi kullanıyorsun ?

Çünkü yazdıklarının 2'side Anti-Spyware programı Anti virüs değil
  • Yeni Oluştur...