ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bir kaç gün önce canım sıkıldı, okuyacak yeni manga arayışına girdim. Manga'sını beyendiğim Mangaka'ların eski ve yeni yapımlarına göz atmaya başladım. İşte o sırada bu iki manga "geeeelll beeenii okuuuuu" der gibi içene çekti :D ANGEL DENSETSU said: Angel Densetsu is a story about Seiichirou Kitano, a kind and naive boy with the heart of an angel, but the sinister looks of a devil. This causes many misunderstandings, leading people to assume that he is a villain or heroin addict, and results in a career as the head thug, or "school guardian" at his new school. Claymore'un yaratıcısından, Claymore'dan önceki mangası. 1992-2000 yılları arasında Shonen Jump'da yayınlanmış, 15 volume. Shounen'de yayınlanmış olması ve Claymore'un yaratıcısının mangası olması nedeniyle, aksiyon dolu bir manga bekliyordummm ki, ilk chapter'dan itibaren anırarak gülmeye başladım :D. Uzun zamandır beni bu kadar güldüren bir manga olmamıştı. Bazı yerlerde çenem ağrıdığı için mola vermek zorunda kaldım hatta. VAGABOND Slam dunk'ın yaratıcısından, aksiyon dolu inanılmaz bir manga. said: Vagabond (バガボンド, Bagabondo?) is an ongoing manga by Takehiko Inoue, adapted from the fictionalized accounts by Eiji Yoshikawa of the samurai Miyamoto Musashi. Japon kültürüne, özellikle Samurai'lara ilgi duyan birisinin kesinlikle bilmesi gereken birisidir, Miyamoto Musashi. Ana karakterin Miyamoto Musashi olduğunu duyduğumda hiç düşünmeden atladım açıkcası. Musashi'nin mangasını yapmak bile kendi başına çok cüratkar bir hareket bence. Çünkü yanlış birşey yapman ile fanların seni terk etmesi bir olur. O kadar önemli bir şahıs. Konu çok güzel işlenmiş, çizimler harika ve son zamanlardaki shounen fazlalığına ilaç gibi geliyor. Gerçekçi ve bir o kadar etkileyici aksiyonu ile sizi içine çekiyor. Araya serpiştirilmiş ince, güzel esprileri ve komik çizimleri ile de sizi rahatlatıyor. Kesinlikle kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Vagabond gerçekten süper mangadır dediğin gibi gerçekçi olması ve miyamoto musashi yi anlatması benim ilgimi çeken en önemli özelliklerdendir eğer vagabond u beğendiysen Lone Wolf And Cub a da bi göz at derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 musashi olduğunu duyunca okumaya başladım biraz değişik. Biraz daha okuyayım belki sarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Çok güzelmiş vangabond acayip sarıyor. Hele samurai manyaklarına şiddetle tavsiye edilir. Yapmıyorlar böyle güzel mangaların animelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yanlız granny'nin oğlu 21-22 yaşında ise grany nasıl grany olur? Kadın en az 80 yaşında 60 yaşındamı doğurmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 vagabond 253 çıkmış, inanılmaz güzel gdiyor. Bunun animesini yapmalılar bence acil olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Yapmasınlar daha ya. Naruto gibi mangaya yetiştiğinde boka sarcak, filler'lardan anamız ağlıycak sonra (:P) Manga bitsin ondan sonra. Yoksa yazık olur. Batırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Sonunda 2 bölüm daha gelmiş. Ömrüm çürüdü beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 İstiyorum :D Square enix şunun animesini yapma zahmetine girermi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Şimdi 1 bölüm Angel Densetsu okudum ve inanılmaz eğlenceli görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Angel Densetsu manyak ya. Çizimler filan çook süper değil ama deli güldürüyor adamı. Bu arada Vagabond'da 258'e kadar çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Abgek detsu'yu biraz okuyup bıraktım vagabonda sarmıştım o sıralar çizimler nedense çok yormuştu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar