elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi ilk linç lurieli keselim townieler kazansın,sonrada asteroth feda etsin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ay aynı şeyi yazıp duruyorum thelegbra kime inanırsa artık görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hayır 2. oylama olcak herşekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben şahsen nötr birine oyunu kazandırmak istemiyorum. tek başımızı pro-town olarak kazanırız. ölürsemde saglık olsun napalım ben elimden geleni yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ayrıca dedigi gibi X kişisiyse asteroth keselim onu eger X ise beni kesersiniz 2. kabulümdür. ama X kişisi degil anti-town. deneyin görün asterothu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 duygu sömürüsü :( . abi hiçbişekilde çıkamıyosun sen kasma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sıkıştın köşeye işte. diyorum nasıl olsa X kişisi o kesin onu. 1 oylama daha var X ise beni kesin ok gayet basit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Degil ise 2mizden hangisinin yalan söyledigi zaten ortaya çıkıyor üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 SU anda AZİZ belli. senin dedigine göre X belli. ama benim iddama göre X benim senin dedigin X i kesersek ak göt kara göt çıkıyor. ;:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ayrı bir perspektiften daha yazmiyim artık nasıl olsa anlaşılır 3 ayrı şekilde yazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 arkadaslar, kiskanc sevgili olayi cok karisik oldu, bidahaki seferi basitlestirecem, ama ozet su: su anda oylama yapilacak. eger X olurse sevgili oyunu bitirmesi lazim olmeden kazanmak icin. bir sonraki tur olurse kaybetmis oluyor. olay bu. oyun 2 kisi kaldiginda bitiyor, kisacasi GUN 3 - OGLEN oylamasindan sonra gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Luriel said: iyide anti-townieler biterse oyun bitiyo yani seni ndedigin gibi ben anti-townie olsam ve ölürsem sen kazanamıyosun. bu da senin sadece oyunu kendi aleyhine çevirmek için yalan söylediginin kanıtı. Şimdi yazılanların tamamını okudum, durum değerlendirmesi yapacağım. Her şeyden önce şu üsttekine cevap vereyim, şu anda anti-townie'yi öldürürsek, oyun bitmiyor arkadaşlar. Kıskanç sevgili son linçte X kişisini tutturursa o da kazanıyor, yani üstteki tamamen geçersiz. Az sonra tahminlerimi ve düşüncelerimi de paylaşacağım, bir toparlayayım da önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Azmodai said: Gün 3 - Sabah 1 oy Asteroth (luriel) 1 oy Luriel (Elesso) linç için gereken oy 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 biliyorum sonradan yaptı açıklamayı ben öyle sanıyordum demin sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi çözüm önerim gayat açık ve net ilk tur luriel ölünce kazanmış oluncak otomatikman townieler tarafından. 2.tur isterseniz asterothu bana verin linç ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Su andaki senaryoyu söylüyorum ben siz toplamadan. beni kesersiniz elesso kazanır sonra elessonun sevgili oldugunu bildiginizden asterothu kesersiniz townierler + elesso kazanır. 2. senaryo asterothu keseriz Sadece 1 nötr kalırız diger oylamada zaten asterth anti-town çıkarsa sevgili kim belli. malum kişiyi keseriz sadece townieler kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Peki bana benim çözümümü neden kabul etmedigini söyle. Asteroth ölünce zaten kimin yalancı oldugu çıkmıycak mı ortaya senin için degişen ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 AAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 error verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Gün 3 - Sabah 1 oy Asteroth (luriel) 1 oy Luriel (Elesso) linç için gereken oy 3 oy vermeyenler: thelegbra, asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 AY HADI BITIRIN ARTIK. AAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sevgili kasma yoluna daş koyacam elimden geldigi kadar. biz her türlü kazandık ama tek başımıza anlımız dik çıkacaz eger azizde el atarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Senle aramızda geçenler için daha önce özür dilemiştim ne pismişsin arkadaş ayrılalı 15 sene oldu hala öldürmeye çalışıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 luriel ne bu hiddet. madem towniesin 1. senaryoda kazandığını bildiğin halde ne bu hırs? abi benim sevgilime yan bakan asteroth,sendede ne hayatta kalma aşkı varmış kurt adam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar