Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yanlız yopurdu az onun olmaz öyle bol bol biraz daha kaymaklı olcak bi de daha yoğun olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 topici her okuduğumda aklıma bir şey geliyor ama yazamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ama bursaya gelesim geldi öfff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2 gün önceden foruma yazdım ama kimse gelmedi bursalı patilerden. Sencede böyle bi ceza hakları değilmiydi.(Gerçi dory de yemiş pideli köfte ama başka yerde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pizza max 5 kişilik 3 malzemeli pizza 16.90 ytl 3malzemede : ekstra mozarella , pepperoni ve mısır olursa of of diim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şuan bizde bunu düşünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 halep işi mi oluyor o resimdeki ? olmuyor sanırım da neyse bir de little caesars'ta da kampanya var, 23.75 ytl ye büyük+mega boy pizza satıyolar 3-4 mazlemelilerden , normalde büyük boyların tanesi 23 civarında oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Halep işi derken ne kastettiğini anlamadım.Ama bizim buralarda Kayhan usülü deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şey gibi olabilir, hani iskendere normalde iskender diyemiyorlar ya restoranlar, onun için de isim uyduruyorlar (osman spesyal gibi) öyle bişey olabilir. iskenderin aynısı gibi ama köfte kullanılıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Fly said: şey gibi olabilir, hani iskendere normalde iskender diyemiyorlar ya restoranlar, onun için de isim uyduruyorlar (osman spesyal gibi) öyle bişey olabilir. iskenderin aynısı gibi ama köfte kullanılıyor tek farkı bu halep işinde. Zaten bursada kebapçı iskenderden iskender yemeyen,iskender yedim demesin :( (Çok mu ağır oldu ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar