Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 creative in sitesinde bulamadım eğer sound blaster live! in driverı için biliyorsanız link lazım şimdiden teşekkür ederim[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Creative in sitesinde support bölümünden europe seç driver sölümü orada var lakin europe ta çıkmayabiliyor bu arada bende çektim kurdum fakat mixer falan çalışmıyor kaldım açıkcası...[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bir de burası var aradığım bi ton sürücüyü bulduydum http://www.driverzone.com/[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya şimdi şöle bi sorun var creative in sitesi aşırı karışık, birde hangi sb olduğunu tam nereden anlarız tonla sb live var?[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 kutusunda yazıyor mu diycem ama kutusu olsa sormazsın gibime geliyo =O)[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 evet kutusu olsa sormazdım:) yani creativin sitede bulamadım bir ton çıkıyor driver[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 hangi kartın takılı olduğunu bulan bi program baktım creative'in sitesinde ama yoktu. sanırım tek yol kasayı açıp ses kartının üzerinde yazanları okumak =)[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 http://uk.europe.creative.com/support/drivers/product.asp?bypass=1&category=2&os=10&driverlang=1&prod=5&drivertype=1[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO
Öne çıkan mesajlar