Vampire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Biraz gec kalmadimi istifa edip ve hatta etmeden önce partiyi güclü, genc, egitimli beyinlerle doldurup öyle istifa etmek icin.Bence bisey degismez partilerin baskanlari da ayni üyeleride, yas ortalamasina bakin bitane egitimli genc insan yok aralarinda, bu istifanin hicbisey degistircegini sanmiyrum[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 1 nisan şakası olmasnda[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 [Bu mesaj Llama tarafından 01 Nisan 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 haberi bulamadm o linkde 1 nisan şakası kurbanı olmayn yazıo ondan dedim :-/[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 [Bu mesaj Llama tarafından 01 Nisan 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 rofl ki ne rofl :D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii msjimi editlemem lzm löl derhal alan yetkilisi yapın beni! :)) Sazannnnnnnnnnnızzzzzzzz ezelldennnnnnnnnnnnn[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesajlarınızı editleseniz nolcek ki? Llama editlemiş ama biz biliyoruz ki sazan gibim atladı değil mi? ascreus : Hoca helal olsun, göstere göstere avlamışın valla, adamın verdiği linke tıklar insan di mi?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Temiz keklendik be lol[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 derse gıttım geldım 3 sayfa olmus bıde yorum yapmıs ınsanlar ehaha ya bakar ınsan lınke dı mı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Asteroth, 01 Nisan 2004 14:02 tarihinde demiş ki: Mesajlarınızı editleseniz nolcek ki? Llama editlemiş ama biz biliyoruz ki sazan gibim atladı değil mi? ascreus : Hoca helal olsun, göstere göstere avlamışın valla, adamın verdiği linke tıklar insan di mi? şşş çaktırma :) lınke tıklamadım baktım herkez yorum yapıyor bende basladım konusmaya [signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... [Bu mesaj Llama tarafından 01 Nisan 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 qhahahuhauh dedim ben 1 nisan olmasn die hahahahaa kefal millet rules ahahaha yerlerdeym[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ehehe güzel olmuş Aslında ben de bakmadım linke, yorum yapmadan önce tüm mesajlara bi bakiim dedim yoksa ben de keke gelecektim :)[signature][hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ahha aynen önce bi ciddiye aldım sonra nasılsa haberim olurdu diyerek şüphelendim tahminim doğru çıktı ahaha[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Çok güldüm be :)) Llama olum süper adamsın ha :)) Postu açan arkada$a tebrikler süper kandırmı$sın adamları :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Llama, 01 Nisan 2004 12:52 tarihinde demiş ki: sol için büyük bir adım bu.... Bencede tabi =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 abi bir ben yememişim ki 1. sayfa kople yemiş :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 onuda sılmeyı unutmusum dıger mesajları sıldık onu umutmusum[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 walla llama ılk sayfada dres norak babacum nefr fln yemedı onlara ben edıtlemelerını ıstedım kefaller uyanmasın dıye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 son anda son msjlara şöyle bi bakmasam atlıyodum bende topici hiç okumadan :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya başlığı gördüm oha süper dedim sora linke tıkladım güldüm falan sora ilk sayfayı okudum koptum :D[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 :) kimse link'i tiklamamis anlasilan auha işte yurdum insanlarii[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: metboy, 01 Nisan 2004 17:11 tarihinde demiş ki: ya başlığı gördüm oha süper dedim sora linke tıkladım güldüm falan sora ilk sayfayı okudum koptum :D +1 :D[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya böle şakamı olur bee bi an sevindim başlığı görünce,ama daha link i görmeden belli 1 nisan şakası dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bi bizmi yedik istifasını dört gözle bekliyordum sazanlamak normal :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar