faki Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 rebel oldum yanlız, abonded rebel base de han solo yu bulmam sölendi fakat hic bir yerde bulamadım, kendileri nerdedir acaba. Bide rebel missionlarını bu adam mı veriyor yoksa baska yolları varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 biz onu oldurduk ne yazık ki artık hans solo ve luke skywalker yok :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bah ya o kadar dedim rahat durun savaş çıkartmayın, barış dolu olsun dedim, ama rahat durmuyonuz, ben daha mission almadım nasıl öldürürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Lok gezegenindeki cantinada han solo[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 sağol var ol, çok sevdim seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Kim sevmezki popeyi koçum popeye çok yaşa canım feda olsun sana hiçbir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada :)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar