NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 "Mac died early Saturday morning of complications due to pneumonia, his publicist said. Mac, 50, had been hospitalized for about a week at Northwestern Memorial Hospital, according to his spokeswoman. A few years ago, Mac disclosed that he suffered from sarcoidosis, a rare autoimmune disease that causes inflammation in tissue, most often in the lungs. " Dizisinden veya filmlerinden taniyan vardir. Pek severdim kendisini genc yasta oldu, huzur bulsun gittigi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ocean's lardan biliyordum sadece yazık olmuş,allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 genç yaşta, tanınmış simaların ölümlerini gördükçe bi kötü oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar