sgecca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorumç Guildlar çoğalmaya başladı. Şimdi eclipse de kaç tane guild var ve bu guildların içinde ne gibi meslekler var ne lazım bir konuşsak da ona göre rip 110248920385 kişi iken başka guildlerde çoğalsa ve böylece yeni recruitler de yapılabilse ki oyuna yeni girenler de mutlu olsa. Bende bu yeni girenlerin menejerleri olsam.... :P Bence bu konuda biraz düşünelim.....[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Sino, Dediğin gibi RIP 125435876576 kişi diil. Şu anki rakam uygun. Eclipsede bildiğim kadarıyla 6 tane topluluk var: RIP, FrF, TURK, Cc, (ismini bilemediğim) bi rebel PA ve ihtiyarlar (PA ları yok sanırım) RIP ve TURK şu an yeni üye kabul etmiyor, diğerleri hakkında yorumda bulunamayacağım. Hangi pa nın ihtiyacı nedir bunu burada tartışmak yanlış, işin sonu gelmez. Ancak pa önde gelenleri topic açıp ihtiyaçlarını dile getirirlerse o ayrı. Bu arada bu topici neden açtın anlamadım, canın sıkıldı gene galiba. :-P[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Olum bu hayattan sıkıldım ben artık!!! Böyle boş işlerle uğraşıp zaman geçiriyorum valla!!![signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bu arada abi ben ripe 125435876576 kadar kişi demedim ki 110248920385 kadar kişi dedim lütfen rakamları doğru yaz :P nasıl geyiğim var ya bu aralar master geyik!!![signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Sorma geyik slotun açılmış sonunda, tebrikler. 8-)[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 açtım abi slotu hatta masterlamaya başladım abi çok yakında ilk geyik master olucam!!! sonra bounty hunter ve aslanlar beni kovalıyacak!!![signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Sgecca daha fazla saçmalamadan bu topice kilit pls. :)[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar