Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simgeleri yerleştir hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efenim çeşitli programlarla browse deyince açılan ufak browse penceresi varya böyle sol kenarında enson kullandıklarım, belgelerim, masaüstü gibi kısayollar olan heh işte o. O penceremde Simgeleri yerleştir hedesinde eleman hiçbirşeye göre yerleştiriyor(!) simgeleri. Önceden ad'a göre yerleştirirdi. artık simgeleri yerleştir kısmında hiçbirşey seçili değil ve ben ne kadar oradan simgeleri ad'a göre yerleştiri seçsem bile pencere tekrar açıldığında ve hatta başka bir klasöre girildiğinde bile simgeleri yerleştir hedesini sıfırlıyor. kalıcı olarak simgeleri yerleştir hedesindeki seçeneğin kalmasını sağlamanın yolu yokmudur? Bu arada WindowsXP SP2.
Mesaj tarihi:
ilk problemle karşılaştığımda hemen oraya bakmıştım ama zaten gizli dosyaları göster hedesi dışında default duruyor oradaki seçenekler. şimdi herbir klasörün görünüm ayarlarını anımsayı kapatıp tekrar açtım bir düzelme yok.
Mesaj tarihi:
bir de şunu dene:

1-windows explorer ile c: yi aç
2-view kısmında details seç
3-üstte name sütunu var, isme göre sıralamak için ona tıkla
4-ctrl'ye basılı tutarak windows explorer'ı kapat ve restart et
Mesaj tarihi:
dediğin yöntemle halloldu gryphonheart teşşekkür ederim. zaten dediğin yere girince name seçeneğinin tick'i görünürde seçili olmasına rağmen deaktif olduğu sağdaki butonlardan belli oluyordu. Bir kere daha windows explorer sıkı küfürler yedi benden. Oper sanada yardımların için teşekkür ederim.

ekleme: gryphonheart neredesin izmirde isen bi bira ısmarlıyım bi ara =)
  • Yeni Oluştur...