N-c Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 o nasıl bir gök gürlemesidir ben anlamıyorum ki yazın ortasında yağsa bari adam gibi sabahtan beri kapalı hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yağmur mu nerde ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ankaraaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yağmur yağsa beraber yürüsek dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Yorgan altı her zaman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 buraya da yağsa yaa :( yağmuru özledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 evet ya ,istanbuldada sabahtan beri ha yağdı ha yağacak böyle rüzgarlı ama tıknefes bir hava var, yağsa da rahatlasa hem o hem biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 feci yagmur geliyor,sabahtan beri bunalım bi hava var...çayyolu/arcadium dan bildiriyorum efenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 anam anam anam daha yemek yiğeceğidim ben dışarda şimdi çıkılmaz da heee.. AHAN DA BEN DE ORDAYIM ümitköy dynamic in ordan bildiriyorum ben de oyy oyy oyy fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 burda feci yildirim carpti sdf off umarim yarin boyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hohoo ben millete film kiralıyorum burda,müşteri sayısında artma olacak böyle giderse.yagmurlu bi günde napılır?orjinal dvd film kiralanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 enee temmuz yaa diyiversene şimdi de olmasın yemek yiim gelim ööle olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Rilindorlan said: hohoo ben millete film kiralıyorum burda,müşteri sayısında artma olacak böyle giderse.yagmurlu bi günde napılır?orjinal dvd film kiralanır. nerde nerde nerde ben e istiyorum film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 arcadiumda hemen eczane yanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar