hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sözleri şöyle anımsıyorum sallıyorda olabilirim 'bir kuru söze... bir kuru dal kolumdan kanadımdan tut' böyle bir şarkı vardı haydi patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sertab erener sevdam ağlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 a benim gözleri görmeyenim a benim hasreti dinmeyenim a benim kadrimi bilmeyenimm beni elinle ellere gönderme ah anaaaam ne sarayda ne handa bir zalım ocağında sevdam ağlıyooor . . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bir kuru sozle gonul alana bir kuru dalla cicekle gelene gitti gidiyor yarali yuregim gitti gidiyor kanadindan tut sertap erener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bi de gel barışalım artık şarkısı vardı bunun. of ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Sertap ablaya laf yok.O türkiyede tek eurovision 1.si olmuş ablamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 laf vermedik ki :S rep verdik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Uyarı iyidir.O mesajı okuduktan sonra laf yapan olmaz. Erken uyarı sistemi falan mı kursam ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Çok güzel şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bi şarkı vardı şıkıdım şıkıdım kimindi o fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 "Oynama şıkıdım şıkıdım"'dan bahsediosan eğer.Tarkanın "Şımarık" adlı şarkısı. Edit:İmla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar