Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tmmdır haftalığı indiriyim cebe hamster alıyorum! peki adı ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Pıtık said: hocam sürüngenlerle balıklarla falan işim olmaz yok yaş iş onlar...gönül ister ki al bi köpek otur günde 12 saat sev :) pek kolay degil efenim kopekinde bakimi. ayni cocuk gibiler cidden evlat edinmeden once iyi dusunmek gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 adı pıtık olsun tabikide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tmmdır sechil pıtık koycam doğru diyosun saol :) hocam biliyorum az çok köpek bakımı zor ama ciddi bi sevgim var o hayvanlara... Greeny'nin itiyle 1 gün geçirdim anladım neymiş ne diilmiş ama seviyorum işte köpekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Hayvan edinmek sorumluluktur. Bunu unutma derim.Bence ÖSS bitsin öyle al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 muhabbet kuşu iyi bi seçim. küçük yeni doğmuş yavru alırsan ve de kendine alıştırabilirsen kafesine koymana bile gerek yok evden kaçmaz bişey yapmaz devamlı omzunda oturur. :D bizim bi tane vardı. doğduğundan beri bizimleydi insanlardan hiç kaçmazdı kim olursa olsun kolunu uzat gelir o kola konardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ya ne güzel hamsterda karar kılmıştım tekrar kararsızlık... yok yok hamster alıyım hazır valide hanımı ikna ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sen evine süs eşyasımı alıyorsun,yoksa cidden severek besleyeceğin bir ev hayvanımı? onumu alayım bunumu alayım bana çok şımarıkça geldi bu cd ciden aldığın bir oyun değil.sorumluluk,sabır ve sevgi ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 biliyorum neyin ne olduğunu dikkat edersen daha çok bu sene için öss temposuyla yaşayacağımı buna hangi hayvanın rahatlıkla ayak uydurabileceğini bunun haricinde evde hayvan beslemeye karşı olan ailemi rahatsız etmiycek bi hayvan istediğimi belirttim fikirlerinizi sordum. bundan önceki mesajımı da en son cevap atan arkadaşa nazaran yazdım saolsun fikrini söylemiş bende cevapsız kalsın istemedim burada şımarıklık nerde şimdi? he mesaj kasıyorum dersen tmm eyvallah canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar