Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ızgarada mantar topicini görünce hatırıma geldi hani özellikle adapazı balıkesir taraflarında alabalık restorantları vardır ya bi yandan alabalık çiftlikleri vardır böle çocukken elimize ucunda ağ olan sopayı sokup yakalar sonra geri suya atar mutlu mesut olurduk. işte o tip yerlerde böle toprak kaplarda mantarlı kaşarlı dadından yenmez bi ara sıcak getirirlerdi ekmeği banardım o kaşar uzardı o uzadıkça bende uzardım :( tam olarak nasıl yapılır kullanılan kaşarın bi özelliği var mı bilen varsa paylaşsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kaşar değil, dil peyniri + tereyağı o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar