Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 zyxel prestige660hw61 modemim var sınırsıza geçtim ve torrent hedelerine bulaşmak istiyorum. fakat portforwarding de ki denilenleri yaparken modemin setup kısmına giremiyorum bir türlü şifreyi kabul etmiyor ahlaksız modem. bilen gören var mıdır bu şifreyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ne giriyorsun kullanıcı adı ve şifre olarak? http://www.cirt.net/passwords?vendor=Zyxel%3f adresine bir bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 admin:1234 diyor portforwarding default olarak bende onu giriyorum admin:admin falan da denedim ama sonuç vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 admin password dene bakalım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 abi zaten http://192.168.1.1/ diye girince user id yi istemiyor hiç direk pass istiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 genelde admin password şeklindedir eet. oper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hiç bişe yazmadan enter de :D belki password de yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 modemi resetle, öyle tekrar dene. yalnız adsl hesap adı şifresi falan herşey gidecek onları hazırla önceden. Şifren sıfırlanmış olacak, default şifreyle girebilirsin bölece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 öle yapacaktım en sonunda ama gerek kalmadı port açmadan bi şekilde indirmeye başladım asd :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 o modelin default kullanıcı adı yok, şifresi de 1234'müş. portforward admin:1234 diyorsa bu ikisini birlikte yaz demek değil, kullanıcı adı alanına admin, şifre alanına 1234 yaz demek. yani senin tek yazman gereken 1234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bende dün 660RU modelini aldım ve setupta şifre 1234 idi yazdım girdim eğer girilmiyorsa hardreset at yada klavuza bir daha bak belki şifresi farklıdır. ayrıca utorrenti indir torrent dosyalarını onunla indir derim. Port forwardinge ihtiyacın yok utorrentte farketmiyor açsanda açmasanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hatalı bilgiler vermeyelim, programına bakmaksızın farkeder port açıp açmadığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 utorrent kapalı olsun yada açık 100kb civarı alıyorum ben 1024 ile çoğu kişide böyle alıyor. Emule felan kullanıyorsan port açman çok lazım ama utorrentte çok gerekli değil. hatalı deil verdiğim bilgi utorrent dedim her program demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 evet utorrent (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Port açmak stabil indirmek için önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 mum_chamber biliyorum tabi ki admin:1234şeklinde yazılması gerekmediği ama 1234 yazınca olmuyordu neyse vuze kullanıyorum ve port açmaya gerek yok. sağolun genede yardım etmeye çalıştığınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar