Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 honor la winterspring mountumu alinior :P ucuz alper .P hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben bi ara gnome una ciddi dusunuyodum kasmayı hatta baslamıstım ama sonra gittim darnasuss exalted kastım ordan aldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben vazcaydım ayıdan yaw 14k/21k wintersaber oldu 2 güne çekerim mount un kralını (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Wayne said: neden acaba bana mı bu soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Dworgian said: guildden biri (bkz alper) onlara sor dediği için soruorum. permanent ten gelicek ayı gelmesin ayrıca ben o guildle parti bile kabul etmiorum :) canım o bizdeki adamların hepsi doomedda gecti onun icin dikkat et za yaparken inv atarlarsa onlarla yapmak zorunda kalabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hozceri said: Dworgian said: guildden biri (bkz alper) onlara sor dediği için soruorum. permanent ten gelicek ayı gelmesin ayrıca ben o guildle parti bile kabul etmiorum :) canım o bizdeki adamların hepsi doomedda gecti onun icin dikkat et za yaparken inv atarlarsa onlarla yapmak zorunda kalabilirsin :) bu da ayrı muallak. benim sizde olan sevdiğim de çok adam var sen ve lolhelas dahil zaten experienced, hbb, alembeytu, hungarde ı fln saymıorum onlar eski guild arkadaşım ne de olsa. sanırım ben ad olarak tiksiniorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 en önemlisi ablan bizde enurale (:P) dügün telasındalar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bana enurale deme lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pis kadın düsmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu konuyu oyun içinde detaylı konuşuruz buraya taşımak istemiorum çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 zaten az daha sürerse baslık kilitlenicek bide beni oyunda göremezsin girmiyorum artık fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ulan siz cekiyosunuz tigerları, ya biz horde'lar napacaz. oyle reple alınsa 30 kez almıstım simdiye ohoo :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bende raptor binek istiorm onu napcas :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Raptor ZG den düşüyodu hatırladıgım en son degiştirmedilerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 evet de zibilyonda bir /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 eee bende kodo istiyorum ne olucak simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 oh çektim ben tigeri >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 dur ya zaten boş adamım gidip tiger çekim. nasıl yapılıo bi anlatin bakim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aksam 9 da giricem senin icin özel gel anlatayım w at bana hatta uygulamalı göstericem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 winterspring in en kuzey ucunda bi npc var sana görev veriyor onları yapıyorsun topu topu 3 quest le exalted oluyorssun mob lardan rep gelmiyor ve 1 quest le başlıyorsun sonra rep arttıköa diğer ikisi de açılıyor işkence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 9 da evde olamıcam ama saol yardım etme istegin için :D wowwikide gördüm q yapılıomuş bi sürü ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar