Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 moda oldu artık emo topiclerinden bıkmak falan bende acıyım artık dedim... her yerde bi emo resmi cartu curtu yeter artik be bu ne koymayin madem sevmiyosunuz etmiyosunuz neden koyuyosunuz? ha bende sevmezdim ancak son dönemlerde bu kadar koyulan resim sonrasi seksüel acıdan baya beyendim kendinilerini ve ilgi duymaya başladım başlıyıcam! lütfen daha fazla resim koyup beni yanlış yollara itmeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sen de sürüye katılayım dedin ? aferin. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tèºèqhqhur èdhiyh0ruM dhèvhaM èdhiyh0ruM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Lan özenti! :X :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar