Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 caster classları hakkında bilgi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim nasıl olur zayıf ve güçlü yönleri nelerdir?[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 http://lineage2.universalrealms.com/ burda büyülerle sınıflarla ilgili bilgi bulabilirsin.bu arada ben oyuna giremiyorum.acces failed.please try again later diyor.baska yasayan var mı bu sorunu?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 02 Nisan 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 sanırım bağlantı yogunlugu olan zamanlarda veriyor o hatayı sürekli dene girersin[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Server Down ıken nasıl bır hata verıyor.. Bosuna denemeyelım..[signature][hline]Darug lvl 14 Orc Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yaklaşık 50-60 denemeden sonra girersin azimle kasıcan yok ole beleş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar