Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 caster classları hakkında bilgi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim nasıl olur zayıf ve güçlü yönleri nelerdir?[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator
EarS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 http://lineage2.universalrealms.com/ burda büyülerle sınıflarla ilgili bilgi bulabilirsin.bu arada ben oyuna giremiyorum.acces failed.please try again later diyor.baska yasayan var mı bu sorunu?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 02 Nisan 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 sanırım bağlantı yogunlugu olan zamanlarda veriyor o hatayı sürekli dene girersin[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Server Down ıken nasıl bır hata verıyor.. Bosuna denemeyelım..[signature][hline]Darug lvl 14 Orc Fighter
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yaklaşık 50-60 denemeden sonra girersin azimle kasıcan yok ole beleş :D
Öne çıkan mesajlar