kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Kişisel atışmaya dönüştü kusura bakma. Asteroth olayların gelişmesini hızlı oy kullanmıcam dedin , pen duick in oyuna karşılık oy atabiliyorsun hemen. ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Güzel arkadaşım, adam ne yaptı? 5 oyu olandan oyunu çekti, oylar 4-4 oldu. Bu ne demek? En çok oyu olan 2 kişi asılacak demek. Bu ne demek? Mafya oyunu kazanacak demek. Bu ne demek? Oylamanın bitmesine 10 dakika kala oyunu değiştiren adam mafya demek. Çalıştırın biraz kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 MAFYAYIM VAR MI bad boys bad boys what u gonna do? what u gonna do when we come for u? bad boys bad boys... asdsadasdsadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Açıkçası söylediğin şey mantıklı geliyor ; sana şuanda townie olduğumu kanıtlayamam ; ama oyumu geri çekip pen duick e verdiğim 10 dk içinde ben asılmış olacağım. Ondan dolayı mafia 2 kişinin asılmasını gerçekleştirebildiysede oyunun farklı açıdan kullanmanı diğer oyunda Pen Duick üzerinde düşünecek vakti kendine hazırlamanı öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Saat 21:00. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ve deadline doldu. Bravo arkadaslar mafyanin kazanmasini sagladiniz, bu kadar mi inanamadiniz bize, olaylari bu kadar mi gormezden geldiniz? Yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Helal dayıçolarım, darwin ödülü alıyorum derken oyun kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bitsin bu zaten pis oldu. cirkin oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Oyun biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 deadline gecti artik 9 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 polis desen sesi gıkı çıkmıyor. yönlendirmiyor insanları. mafialardan teki bile oy almadı bu zamana kadar polis tarafından. mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Neyse artik oyun bitti.. Mukemmel bir takim calismasiydi, cok zevkliydi Bana bu eglenceyi yasatan, birlikte sinsice planlarimizla azmotopiaya dehset saldigimiz takim arkadaslarima tesekkur ediyorum. Pen Duick, Asteroth, Lancelion bir tanesiniz canlarim. MAFYA FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bi dahaki oyuna aktif olacak eleman gelsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 The Dead Can't Talk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 telefondaydim yeni bitti, evet 4-4 tu oylar, iki masul sivil olduruldu ve mafya kazanmis oldu. Kisa ve basit oldu ama insallah ikinci oyun daha bi janjanli olacak... Mafya: Pen Duick, Asteroth, MadMax ve Lancelion Doktor: Dory Dedektif: Dom Bidahaki oyunda gorusmek uzere efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu arada, dom polis olarak hakkini tuncadan yana kullandi ve o gece tunca da olduruldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hemen başlatalım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 mafya olarak bir tek madmaximusdan şüpheleniyodum gerisi hiç dikkat çekmedi helals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sezon2 başlasın hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Tadını çıkaralım bi, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oyun bittiğine göre mesaj atabilirim sanırım. bu son anda 4-4 işini planladınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Asteroth said: B)-(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 VICTORY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 normalde hikayeyi guzel bir dille bitirirdim ama pek sallayan olmadi bu oyunu 4-5 kisi disinda ahah. ikinci oyun daha aktif olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar