Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Kurallar Hatırlatma: Kurallar, Flash aciklama Azmotopia sessiz bir kasabaydı... Yıllarca sorunsuz yaşayan kasaba halkı günlük işleriyle hiç rahatsız edilmeden güzelce yaşamlarını sürdürüp beleş paralara çöküyorlardı. Bir gün kasaba meydanında kasabanın tek polisi olan Memdu kafası bedeninden ayrı bir şekilde bulundu... Mafya işiydi bu kesinlikle ve kasaba halkı korkudan kendilerini evlerine kapayıp yardım çağırmıştı... Mafyadan korkan polis teşkilatı kasabaya ek yardım olarak en iyi dedektiflerinden birini yolladı ama bu esrar perdesini tek başına çözmesine imkan yoktu dedektifin, kimliğini de açıklayamazdı o yüzden halkın arasına sezzice sızıp bekledi. Halkın arasında bir de doktor vardı... o da kasabasını eski günlerine döndürmek istiyordu, o yüzden de kızgın halkın arasına o da sızmıştı. Halk yetkililerin sessizliğinden sonra adaleti kendi ellerine almaya karar verdi ve meydanda toplandı... kan kokusu yükseliyordu ve herkes çok sinirliydi. Roller: Kasaba Halkı: 6 kişi. Kasaba halkının özelliği yoktur, canlarını kurtarmaları gerekiyor o yüzden de her gün birilerini linç edebiliyorlar, Linç YOK oyu da verebiliyorlar. KH oyunu mafyalar öldürülünce kazanıyor. Mafya: 4 tane mafya elemanı vardır, Linç oyu vardır... bu elemanlar birbirinden haberdar olacaklar ve her gece birilerini öldürmek için karara varıp bana öm atacaklar. Mafya bütün kasaba halkı öldükten sonra kazanır... Doktor: 1 Kişi. Kimliği gizlidir. Her gece bir kişiyi koruma hakkı vardır (kendisi dışında). Linç Oyu vardır.Seçtiği kişi Mafya tarafından öldürülemez. Kendisi kararını bana öm ile gece bildirmek zorunda, Kendisini seçemez. Doktor Mafya ölünce kazanır. Dedektif: 1 kişi. Kimliği gizlidir. Linç oyu vardır ve her gece öm ile bana bir isim bildirebilir. Gecenin sonunda Öm ile kendisine sorduğu kişinın görevi açıklanacaktır. Eğer isterse gündüz dedektif olduğunu belirterek birinin kimliğini açıklayabilir, ama bu durumda mafya da kim olduğunu öğrenmiş olur. Mafya Ölünce kazanır. Oyuncular: 1. Zaugna 2. Asteroth 3. BonePART 4. Xinroth 5. Kitana ------------- 6. Lancelion 7. Fizban ------------- 8. Dory 9. madmax ------------- 10. Tunca 11. Dom 12. Penn Duick Birazdan rolleriniz size öm ile atılacaktır. Hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gün 1 - Gündüz Linç için gereken oy 7 dir. Lutfen oyun disi gorusmeyin ve rollerinizi birbirinize aciklamayin, her turlu interaksyon oyun ici kalacaktir, sadece mafya gece kendi aralarinda om atarak oldurecekleri kisiye karar verebilirler. Temiz bir oyun olsun lutfen, gunduz periyotu birine karsi 7 linc oyu alinca bitecektir. Ben buradan bildirecem. rolleriniz de birazdan om ile atilacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bence penn duick'i taşlayalım ne idüğü belirsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 gece konuşmak yasaktı hani bir de reelde tanımıyorsunuz diye böyle hareketler çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 gündüz ki şu an =P ee bi yerden başlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hı bi an gerçek gee gündüzle aynı olacak sandım pardon. bence tunca gitsin çok zalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Tunca çok agresif, bence taşlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bunlar kesin mafya, direk birleştiler bana karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Tribünlere oynuyosun Tunca, manipülatif hareketler bunlar. Soros gibi adamsın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 SU AN GUNDUZ, ILK LINC BITINCE GECE OLACAK... Butun tartismalar konusmalar iknalar diplomasiler burdan lutfen. sadece mafyanin oylari gizlice karar veriliyor ve bana ortak bir isim bildirmeniz lazim mafyalar. 4 kisi ayni isimi verecek. Realtime degildir oyun ben diyince gece veya gunduz oluyor. ROLLERINI BILMEYEN VARSA BANA OM ATIP OGRENSIN LTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bence asteroth fazla atarlı gidiyor tuncaya , asalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tunca biraz cekingen davraniyo ama emre biraz saldirgan, bence emre sen mafya olabilirsin, olmayada bilir, pen hakkinda yorum yapamadim henuz. emre olabilir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 duygusala yatma emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 dory olaya duygularını katmadan, mantık üzerinden yorum yaparak sıradan biri gibi gözükmeye çalışarak kimliğini gizliyor olabilir.. hmm saspişıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oylarinizi bold harflerle LINC OYU: AZMODAI seklinde yazmaniz lazim. Oyunuzu da Linc Oyunu Geri Alma: Azmodai olarak yapabilirsiniz. Isterseniz LINC OYU: LINC YOK olarak ta verebilirsiniz... 7 oy ayni kiside veya linc yokta birlesince geri cekme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 dory fazla şüpheci yaklaştı cidden. aramızdaki scum lardan biri olabilir. fazla mantıklı konuşur gibi görünüp kendi kimliğini diğerlerinden saklıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben insanlari analiz etmeye calisiyorum tunca, kimsenin rolunu bilmeden nasil yorum yapayim canims? :P sadece suan izliyorum. ama suan, durduk yere bok attigindan dolayı seni de inadina kara listemee alabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kara listesi var!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hemen birini asalim modundasiniz siz yoksa butun mafya karsimda da ben mi farkinda degilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 her yorum yapan kotu adam gibi geldi bana bilgisayarin basinda binbir komplo teorileriyle doldu aklim nasil bir oyunmus bu :( dory ya da kitana mafya gibi geldi bana daha veremedim kararimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kitana kim suçlanırsa ona abanıyor, yazdım bir kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 madmax fazla saf rolüne yatıp insanları irdeliyor bana sorarsanız ; ama fazla kişi konuşmadı şu ana kadar yorumları bekliyorum ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 xinroth hem hiç bişey yazmadı hem de tanımıyorum o yüzden şimdilik LINC OYU: XINROTH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tunca çabuk yargılıyor insanları bu da ayrı bi - yönü. ve fazla hızlı idi başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar