Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Arkadaslar sj de (kendisi orjinal olarak Saint Joseph tir ama seijojef seeejosıf diye de telaffusları mevcuttur) okumakta bulunan arkadasları arıyorum eheh ... Bi Estel var tanıdıgım bide Tharkas baska yoh vallah bi cıtlatırsanız sevinirm...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 sb var =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 eyvalla :D valla tavsiye ederim sj nin havasından suyundan, etinden sütünden faydalanmak süferdir eheh bigün pati 1. Sj hatun ziyareti organizasyonu yaptırmayı ve çok para kırmayı planlamamış da değilim açıkçası... zatn bone diablessten umdugunu bulamadı herald bizim kıslara kapagı atmayı planlamıs helal olsun valla...:D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Saint Benoit'nın kızları daha güzel ve ünlüdürler :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 valla sb nin yakınlarında ne olduunu bilios zati bi etkilesim mutlak olur (saka abi olmas tabi sb harbi ünlüdür o yönden :D ) valla onu bunu bilmem girise para alırım benim ögrenci kimliğim olmadan giremezsiniz cıkısa bilem olsa(salla cıkanları toplarsınız siz nası olsa :D ) bone toplar kızları zati eheh neyse varmı bu arada sj li baska?[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 narin ne diyo lem bu? *!göz kırpar* rajona ters olmasın?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 roccocu quivalen sus sen.. ben de sjdenim[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 kal lar paralı diye şeyediyomuş sizi baba? Aslı var mı lol !!? Ezdirmeyin kendinizi *!gıcıktır*[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bende sj liyim fekat bu sene geldim yani hazırlığım ama bize "petit" de diyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: narin, 31 Mart 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Saint Benoit'nın kızları daha güzel ve ünlüdürler :) www.sb.k12.tr www.sj.k12.tr bi gir bak kızlara ikisindede mevcut fotoraflar ondan sonra karşılaştırma yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bizim okulun fotoğrafçısı rezil =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 sus petit[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hehe Berkin meşhur Prensesi SB dendi, Sjnin hatunlarına gelince, ulan bi ton adam tnaıyoruz ordan bazılarını kısa donla gezerkenden beri tanıyoruz ama bi faydalarını görmedik, bir iki tanesiyle tanıştırmışlardı ama onlar da kof çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 maltepe anadolunun kızlarının üstüne tanımam bak gamze özçelik e asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Deep-Night, 31 Mart 2004 19:52 tarihinde demiş ki: bizim okulun fotoğrafçısı rezil =) bizim okulun sitesi yok :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Siamon, 31 Mart 2004 19:51 tarihinde demiş ki: said: narin, 31 Mart 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Saint Benoit'nın kızları daha güzel ve ünlüdürler :) www.sb.k12.tr www.sj.k12.tr bi gir bak kızlara ikisindede mevcut fotoraflar ondan sonra karşılaştırma yap :) bu ne bi' sınıfta 4-5 kişi mi okuyo sb de ..? dershane mi ora :P :) [Bu mesaj odchu tarafından 31 Mart 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 yav ankaralılar bilir bu TıFıL ın french collection mıdır öyle bir partisi oluyordu. Efsanevi partilerdendir paticik saplar kulubunun ankara uyeleri bu partiye giderek hertürli saplıktan abazalıktan carttan curttan fln kurtulabilirler. İlgilenenlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: odchu, 31 Mart 2004 21:27 tarihinde demiş ki: said: Siamon, 31 Mart 2004 19:51 tarihinde demiş ki: said: narin, 31 Mart 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Saint Benoit'nın kızları daha güzel ve ünlüdürler :) www.sb.k12.tr www.sj.k12.tr bi gir bak kızlara ikisindede mevcut fotoraflar ondan sonra karşılaştırma yap :) bu ne bi' sınıfta 4-5 kişi mi okuyo sb de ..? dershane mi ora :P :) [Bu mesaj odchu tarafından 31 Mart 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] oluyo bazen bisim okuldada var bi tane 5 kişilik sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Aynı şeyi 30 kere quotelememek lazım gelir. :yapma:[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 up! up! up! su an sj de bilg basında atıorum msg ı halen bi sonuç alamadım sj li pati hiç mi yoh kardesim? bi pötiiiiiii varmış eheh helal ...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ben hâlâ SB d eokuyan basketçı kızı arıyorum... bir kere İEL de basketbol turnuvasında gördüm bir daha göremedim fenerbahçeli sarışın basket oynuyor boyu 1.70 civarı görenlerin insanlık nanmına bana ulaşması... ya aslında kuzenimin oğul SB de bir ara SB ye gidiiim ben[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ben Sjdeyim![signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ben de SJ'liyim ama şu SJ'nin kızları olayına bişi eklemek istiyorum, valla güzelizdir biz ama bazı danalar(;P) var valla onlar yüzünden utanç duyuyoruz okulun adını lekeliyolar muhaha :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Hatta ben onlara bi $arkı yazdım ..:)) danaaaaaaa danaaaaaaaaaaaaaaaaa hahaaaaa hahahaaaaaaaaaaaa mayIn tarlasI suratInnnnnnnn waaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr BurasI kocaaaa göbeginin sIgamayacagI kdrrr daaaaaaaaarrrrrrrrrrrr muhahahahahahahahhhhhhhhhha[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 muhaha daha çooook şarkısı var onun bak: *dandini dandini das DANAAA DANALAR girmiş bostanaaaaa *DANA DANA benleri var yüzündeee yüzündeee... neyse bu kadar geldi aklıma :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar