-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Hatalardan dersde almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 valla ben dersimi alıyorum çok pis ama önümdeki maçlara da bakmak zorundayım, unutkanlık iyidir. zaten hiç bir şeyi unutmadan yaşayamazdık, kafa bu boşaltmazsan error verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 unutmak iyidir.Mesela kız arkadasınla kavga ederken genel kız tribi olan "sen zamanında bana bunu bunu da demistin bak boyle yapmıstın" diyerek seni suclarken, o sırada verilebilecek en abes tepki olan "dogrudur demisimdir" gibi bir tepki verince(hatırlamadıgından dolayı) tartısmayı noktalayan soz olur cok da eglencelidir onu soyledikten sonra karsındakinin tepkisini gormek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Unutkanlık kötü bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar