AssassiN Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 1 kusur gb download etmeye usendigim icin su bonus CD hedesine girismeyi dusunuyorum pre order edince serial keyle birlikte yolluyolarmis bu CDyi emin olamadim sorayim dedim icinden installation cikiyo mu acaba? (ulan cd aliyosun icinde daha ne olacak, diye dusunmustum, ama cinematic footage falan varmis. elimde patlamasin sonra cok kizarim!) ne diyosunuz, guru?[signature][hline]says the rhino... [Bu mesaj AssassiN tarafından 01 Nisan 2004 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bonus CD yi pek araştırmadım ne desem yalan olur ama büyük ihtimal oyun vardır içinde =) istersen www.lineage2.com forumlarında sor.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 hmm peki oyle yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 evet oyun var içinde ama update i var mı bilmitorum .. 2hafta falan önce update olmuştu .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 update derken patch kastediyosan o sorun degil zaten patchleriz alayim bari cdyi ozaman sagolasin[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ucreti ne kadar peki?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 pre order ediyosun oyunu bu cd yi yolluyolar galiba oyle olmasi lazim[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar