Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türev reloaded

proggorp

Öne çıkan mesajlar

eheh güzelmiş. hele neo'nun finalde türevi öğrendim demesi ehehe

ya bide bunun değişik bi versiyonu vardı. aynı adamdı galiba konuyu güzel güzel anlatırken sapitiyodu bırakın türevi fln mafya gibi konular bunlar diyordu o vidyoyu bulamadım. hatta mafya gibi sözcüğünü lugatıma katmıştı o vidyo
Sosyal ağlarda paylaş

Oha şimdi size birşey anlatıcam inanamıycaksınız.
Olay geçen sene gerçekleşti. Arkadaş linkini yolladı bunun izledim bitti. Ardından telefon çaldı koştum baktım. Karşımda vidyodaki zenci adam var. Ses aynı, adam bana Turgut Reis dersanesinden arıyoruz tercih için yardımcı olalım mı diyor. Şok oldum bir on saniye, beynime kan gitmedi filan. Sonra kendimi topladım siz türev reloaded'ı mı seslendirdiniz dedim. Adam 'evet güzel olmuş mu?' dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:
Oha şimdi size birşey anlatıcam inanamıycaksınız.
Olay geçen sene gerçekleşti. Arkadaş linkini yolladı bunun izledim bitti. Ardından telefon çaldı koştum baktım. Karşımda vidyodaki zenci adam var. Ses aynı, adam bana Turgut Reis dersanesinden arıyoruz tercih için yardımcı olalım mı diyor. Şok oldum bir on saniye, beynime kan gitmedi filan. Sonra kendimi topladım siz türev reloaded'ı mı seslendirdiniz dedim. Adam 'evet güzel olmuş mu?' dedi.

oha?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...