proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bi acaip olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eheh güzelmiş. hele neo'nun finalde türevi öğrendim demesi ehehe ya bide bunun değişik bi versiyonu vardı. aynı adamdı galiba konuyu güzel güzel anlatırken sapitiyodu bırakın türevi fln mafya gibi konular bunlar diyordu o vidyoyu bulamadım. hatta mafya gibi sözcüğünü lugatıma katmıştı o vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eööö... ilkokulda bbg tarık'ın şu yaralı kalbime merhem sür temalı şarkısını şu tembel öğrenciye ders çalıştır diye yorumlayışımızı anımsattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ahmet,ekol hoca,trinity... türev. ilginç bir sentez olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 lanet olsun ekol hoca bağımlısı oldum zaten.kotam ders çalışmak yüzünden patlıcak galiba bu ay.annemleri nasıl inandırabilirim buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ekol hoca okur eline ekmeğini alırsın yada gider sanayide kaportacı olursun demiş ama sanayide ne kopartacılar var o ekol hocanın yıllık gelirini bi gecede yiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Oha şimdi size birşey anlatıcam inanamıycaksınız. Olay geçen sene gerçekleşti. Arkadaş linkini yolladı bunun izledim bitti. Ardından telefon çaldı koştum baktım. Karşımda vidyodaki zenci adam var. Ses aynı, adam bana Turgut Reis dersanesinden arıyoruz tercih için yardımcı olalım mı diyor. Şok oldum bir on saniye, beynime kan gitmedi filan. Sonra kendimi topladım siz türev reloaded'ı mı seslendirdiniz dedim. Adam 'evet güzel olmuş mu?' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hahaha!! aslına kaşık yok deseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Çokakıllıadam said: Oha şimdi size birşey anlatıcam inanamıycaksınız. Olay geçen sene gerçekleşti. Arkadaş linkini yolladı bunun izledim bitti. Ardından telefon çaldı koştum baktım. Karşımda vidyodaki zenci adam var. Ses aynı, adam bana Turgut Reis dersanesinden arıyoruz tercih için yardımcı olalım mı diyor. Şok oldum bir on saniye, beynime kan gitmedi filan. Sonra kendimi topladım siz türev reloaded'ı mı seslendirdiniz dedim. Adam 'evet güzel olmuş mu?' dedi. oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 aushaushauh olaya gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yok artık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Abi ciddiyim noktasına kadar doğru bir olay. Bende inanamamıştım ilk başlarda hatta ilk başta arkadaşlara anlatırken çekiniyordum ulan inanmaz kesin filan diye sdf Birde Turgut Reis dersanesi fetonun, yani o Ekol Hoca fetocu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 semayenin yeşili kırmızısı olmaz. sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 turev biliyom artik asdfgh supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 abi ben geçen sene bu adamın mat konu anlatımlarını açıp ders dinliyodum bi anda sogudum bu ne ya :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 püff iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 güzel ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adamın konu anlatımları da tuhaf aslında.dayanamıyorum sesine uykumu getiriyo mıymıymıy. o istede sadece soru çözümlerine bakıyorum ordaki adam iyi (lütfü zorlu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar