senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eğitim bölümüne açtıydım geçen hafta almanca nasıl kelime ezberlerim falan diye. fikir geldiydi böyle böyle bir program var bul onu kullan diye. Programı bulamayınca kendim yapmaya karar verdim :) Mortis istemişti bu programı benden. Belki başkalarının da işine yarar diye buraya koyuyorum. Çok basit bişi almanca kelime gelio türkçe karşılığını buluyorsunuz. Ekleme, güncelleme, silme olayları da var :) yalnız gui ilk çalıştırıldığında biraz sapıtabiliyor. Substance'yi daha tam öğrenemediğimden biraz abuk çalışabiliyor açılış ekranı... http://rapidshare.de/files/40202520/kelimatoer.rar.html bu linkten indirebiliyoruz kendisini.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ingilizcesi için de yapsan süper olur :)
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 istersen ingilizcesini de yaparımda almancasi ile bi farkı yok. almanca yazan yerlere ing kelimeleri yazsan olur :) benim de yapcağım bi labellerin ismini deiştirmek olcak :)
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ha pardon ya.. ben kelimeler içinde yüklü sandım. kelimeleri biz giriyosak ok :D
Öne çıkan mesajlar