Batilc Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 show desktop iconum silindi yenisi lazım :P soyle anlatiyim: bi dosyaya icon (herhangi. windozla alakası yok bi exe işte) sonra bi baktım show desktop iconu bozulmuş...daha dogrusu show desktop olayı diye bişi kalmamış. tıklayınca run menüsüne giriyo... anlıyacagınız asıl soru şu Yeni bi show desktop iconunu nsaı yaratacam veya bulacam, çünkü baya çok kullanıyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bende silmiştim yanlışlıkla babamın bilgisayarından diskete çekmiştim bulamayıp =) (dalga geçmeyin =p)[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Show Desktop.scf diye bi dosya yarat. içeriği şu şekilde olsun: said: [Shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3 [Taskbar] Command=ToggleDesktop[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ya pek bişi anlamadım... turkce acıklarsan zed iyi olur:P bilg dilinden az anlarım... acacagım dosya folder turunden mı, deilse nerden ve ne? ayrıca bo shell filan nasıl yapacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 daha kolayı klavyeden windows tuşu+d yapmak. tuşlar yakın olduğundan dolayı pratik de oluyo. tabi windows tuşu yoksa bilemem[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 http://files.leventkurt.com/Desktop.scf alınız indiriniz burdan ... [Bu mesaj neterrorist tarafından 01 Nisan 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar