Petrus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bu silahtan satın almak istiyorum ama hiçbiyerde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim Eclipsedeyim bu arada[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 trade foruma girmeyenler icin dip not bilgi dusesim geldi; bu silahin "schematigi" (Geo. cave de random loot olarak dusuyor npc lerden) su anda Kettemoor da 5-10 milyon arasinda bir fiyata rahatlikla satiliyor..Eclipse de de tahminen (Ws arkadaslar daha bilgilidir gerci) 1-2 milyon oynuyordur fiyatta... kolay gelsin[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 çok saol kardeş biraz daha araştırdım konuyu bu schematic geonosian bio lab de crazed geonosian yaratiğindan düşüyomuş fakat bi gittim oraya maşallah millet camp kurmuş orda loot yapmak çok zor[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 yep...ordan dustugu gibi icerilerde bir oda da spawn olan npc lerdende dusuyor (gri uniformali 4 e yakin, kinetigi dusuk npc kucuk bir odada spawn oluyor) tabiki camped :/[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bu silahin dmg ve speedi çok yüksek her pistoleer in rüyası heralde :)[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Dmg yuksek degil fakat dmg type stun oldugu ve stun da composite armorun yumusak karnı oldugu icin ozellikle BH ların ruyası oluyor..[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Turks SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar