Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Çizimlerin bazılarında telefonla çekildiği için kendimi kasmam gerekti bi yeri yamuk bi yeri düzgün olsun diye:). Bazı yerleri yamuk çizimlerin. Civiler( fotoğraf hatası mecvut :) Reklam arasında sıkıntıdan karalama Eski Priestim ( Arch angelida çizicem bi ara :) Bu Mustang i çizdigim fotoğraf geniş açıyla çekildiğinden böyle çizdim perspektif hatası değil :) Mustang1 renksiz Buda Boyanmış hali Buda biraz wow expansion beklerken hayal ürünü :) ama artık ilgimi bile çekmiyo :) İlginize şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 avatar raiment ve civiler hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gayet güzel ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Arabanın ön kısmında biraz yamukluk var gibi sanki... Çizimden felan anlamam yani de öyle yamukluğunu söyledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet mustangde acaip bi prespektif hatası var :) renklendirme hoş ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 orda bi dragon fazla olmuş, mor dragon ne lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 fantazi işte ya böle 2-3 te wowdan baymis düşünüyodum napam ne edem diye :D bi çizim dedm o oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 resim çizmeyi nasıl öğrenebilirim ? Bu perspektif kuralları filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Perspektif için birinden ders alsan iyi olur. Yeteneğin varsa teknik oturduktan sonra gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Perspektif hiç zor bi şey değil rahatlıkla öğrenilcek bi şey . Benim çizimlerimde o mustangte perspektif hatası var gibi duruyo ama o arabayı bakarak çizdiğim fotoğraftada geniş açı ile çekildiği içinde öle saçma bi görüntüsü var sen niye onu seçtin derseniz üstünde boyayla daha fazla oynayabilirim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Dolis geniş açayla alakası olmayan hatalar var. Lastikler özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 reklam arasında karalama bana diabloyu hatırlattı neden bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar