Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bir arkadaşım ericsson P900 almış,bana oyunları gösterecekti. Bende böyle uyduruk java oyunları gibi falan sandım ama v-rally oynayınca çok şaşırdım valla... Ciddi ciddi 3d oyun bu ya harika birşeydi! Vay anasını be telefonda bile neler var artık[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 o kadar hızlı gitmez her teknolojik ilerlemenin bir yavaşlama evresi vardır telefon olayında da öle olacaktır ... şöle düşünelim, aynı gazla lan 69 yılında ay gittiysek, 2000 de kesin marsta oluruz anasını satiim dedi çoğu yazar ama olmadı çünkü bir çok engelden yavaşlamaya uğradı uzay programları, ha başka sektörleri ilerletti o ayrı mevzu ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 sith attığın mesajlardan sonra imzaya bakınca bi şüpeye düşmemek elde değil =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ROFL![signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 n gage te tony hawk oynamak ta ayrı bi zevk :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar