Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Eh bu sefer yardıma ihtiyacı olan benim :p Benim, 9 aydır çıktığım bir kız arkadaşım var. Üniversitede tanıştım, aynı sınıftaydık. Çok güzel başladı çok güzel gitti. 9 aydır 1kere mi 2kere mi ne tartışmışızdır. O kadarcık. Onlar da küçük şeyler. Huzurum çok yerinde şükür. Ama Sibel'in dindiremediğim korkuları var. Hatun sürekli beni kaybetmekten, ayrılacağımızdan korkuyor. Bana çok güveniyor, aynı şekilde ben de ona. Bu dile de getiriliyor. Ama arada durup duruken çıkıveriyor ağzından. Yada sıkılmamdan. Neymiş, ondan sıkılıp bırakırsam onu sonra ne yaparmış. Tabiki herkes için kötü bi fikir de, "neden sürekli aklına getiriyosun?" Bir şaka yapıyorum. A-aa aramadın kız hiç bugün. Küstüm ben arama bida beni diye. Bildiğin emin olamıyor şaka mı diye. Böyle, o kadar kolay tetikleniyo ki. Huzursuz oluyorum haliyle o huzursuz olunca. Burada kendime ve size 1000 kanıt sunabilirim bana güvendiğine ya da benim güven verdiğime dair. Fakat... Çok kızdım bu sefer yine öyle birşey olunca. Ottanboktan ondan sıkıldığımı ayrılacağımı falan çıkarım yapıcak oldu. bisürü bağırdım çağırdım. yahu sen beni çok seviyosam, ben seni çok seviyosam, neden sürekli bunlardan korkarak yaşamak zorundayız ne güzel yaşıyoruz işte. Zaten memleketine gidicek 10 günlüğüne geldi. 1 aydır görmüyodum. 2 güne gidicek derken bu oldu. E pek sık ciddi kavga , hatta kavga edilmeyince insan fena oluyor. Öyle işte. Napıcam ben bu kızla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ciddi tartışma yaşamayınca böyle hisler olabiliyor. Çok normal aslında. Ne de güzel kız seni seviyor ve kaybetmekten korkuyor. Sen bu korkularının yersiz olduğunu, ondan kolayca vazgeçmeyeceğini bildirmen lazım. Yani inandırmalısın onu. Sana ne kadar güvense de sendeki değerini, seni kaybetmeyeceğini bilemeyebilir. Bunu anlatman lazım işte nazik bir şekilde. Ciddi kavga yaşamayınca insanlar böyle en ufak şeyden "ya kaybedersem" dürtüsü çıkar, çünkü daha önce böyle birşey yaşamamıştır ve sonrasında neler olacağını kestiremez. Öyle işte mutluluklar dinan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eheh teşekkür ederiö :) Fakat dilimde tüy bitti. ondan da sinirlendim bu akşam. bi de şimdi gönlünü almak var. hoş kendisi özür diyelen mesaj falan attı da. Napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben de ayrı bir tavsie vereyim eğer ki sana tamamen güveniyorsa, senin onu sevdiğine inanıyorsa bence tek açıklama olabilir. kişi kendine güvensizdir, bir gün onun bir özelliğini sevmeyip ondan ayrılmak isteyeceğini düşünüyordur. bence onu sana güvendirmeye bakma bu noktadan sonra kendine güvenmesini sağla. //naraso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İnan ki benim kadar iltifat eden de bi erkek azdır :/ Şımart şımart--> *resist!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 zamanında bende de vardı eski sevgilimi kaybetme korkusu fln her neyse yaşadıklarımdan ve çevremdeki çoğu arkadaşımın ilişkilerinden(ciddi ilişkiler) yola çıkarak söylüyorum üniversite aşklarının sonu ayrılıktır! heleki aynı şehirde değilseniz kesin ayrılıktır. biraz olumsuz yazdım ama kusura bakma artık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Yok kusura bakmıyorum, inanmıyorum zaten. Bu genellemeyi yapmak için sadece kendi çevrenden gördüklerini söylüyorsun. Başka biri de çıkıp tam tersini söyleyebilir. Ufak bi problem de niye ayrılığa çekildi şimdi. Pardon çünkü sen de bi kızsın! siz yok musunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ya ben böyle bir durumda kaybetmekten korkan taraftım ondan anlıyorum onun hissettiklerini inan. Ne kadar güzel şey söylenirse söylensin en ufak bir durumda kaybetmekten korkar insan. Ha bi kavga falan etseniz sonra barışsanız ve böyle birşeyi atlatsa ilişkiniz, o zaman böyle korkuları kalmaz. O zaman da kalırsa zaten hakkaten gariptir durum. Ama işte o durumda olduğum için zamanında biliyorum. Ha bu durumu gerçekten seni kaybetmeyeceğine inanmasını sağlayabilirsen atlatırsın. Bende öyle olmuştu :) Ona inanmamı sağlayacak bazı sözleri, içtenlikle söylediği zaman inandım ve o korkularımın ne kadar yersiz olduğunu fark ettim. Geçti. // nileppezdel şimdi sıra bende :) abi sürekli olarak iltifat edersen bu da ters teper bence,yani şöyle diyeyim bir şey eğer gerçekten öyleyse sürekli göze sokulmaz. hani sürekli sen güzelsin sen şöylesin sen böylesin derse insanın güveni orada kaybolabilir. hani düşün biraz sen öyle hissetmez misin. şahsen ben sürekli bişey gözüme soklur ise kıllanırım =) // naraso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sokmuyorum gözüne falan! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 nileppezdel said: Ha bi kavga falan etseniz sonra barışsanız ve böyle birşeyi atlatsa ilişkiniz, o zaman böyle korkuları kalmaz. O zaman da kalırsa zaten hakkaten gariptir durum. Ama işte o durumda olduğum için zamanında biliyorum. Ha bu durumu gerçekten seni kaybetmeyeceğine inanmasını sağlayabilirsen atlatırsın. Bende öyle olmuştu :) Ona inanmamı sağlayacak bazı sözleri, içtenlikle söylediği zaman inandım ve o korkularımın ne kadar yersiz olduğunu fark ettim. Geçti. belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bence açık açık söyle, "biz erkekler darlanmayı sevmeyiz böyle, düşünüyorsan da bana belli etme kızım" de. o düşünsün sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ahah aslında iyi fikir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben çok ciddiyim. bunun senin için ne kadar önemli bir sorun olduğunu anlat. asıl böyle devam ederse seni kaybedebileceğini söyle. ona değer verdiğini hedehödö yap, önce biraz trip yapacak sonra da devam etmeyecektir. en azından inşallah öyle olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 aynen dediğin gibi olur da. Bile bile şey yapmış oluyorum. Hissettiğin herşeyi tabiki anlat bana, ama bazılarını anlatma. Bu sefer de içten içe ben kendimi yemiyeyim sonra huzurlu mu hatun acaba şu an diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bi süre sonra unutursun bence. biz erkekler "cehalet erdemdir" mottosuyla rahat rahat yaşayabiliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Takma , zamanla geçer.. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 onsuz yapamayacağını hissettir. seni mutlu ettiğini söyle. zaman zaman da sana ihtiyacım var de(tabi bi süre görüşmemenin üstüne güzel gider) hissettir dedim yani üstü kapalı söyle direkt söylemen için erken olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bence en iyi çözüm ona bu topic linkini at. :) Neyse geyiği geçelim de.Birbirinizi bu kadar çok seviyosunuz ve kaybetmek istemiyosunuz.Ona bunu güzel bir dille son bi kez daha anlat.Baktın olmadı 2 gün arayıp sorma(zaten seviyosa dönücektir,ve belkide seni ne kadar sıktığını anlayıp hatasını telafi etmeye çalışıcaktır.Eğer dönmez ise seni zaten hiç sevmemiştir.(Her ihtimale karşı bu ihtimalide göz önünde bulundurmak şart) Ayrılırsanız falan mesuliyet kabul etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 0ne said: Eğer dönmez ise seni zaten hiç sevmemiştir.(Her ihtimale karşı bu ihtimalide göz önünde bulundurmak şart) Ya ben anlamıyorum bu düşünce tarzını.Her seven illa dönmek zorunda mı yaw.İnsanları test etmek gibi saçma birşey yok bence. Dynun bence akışına bırak daha tam olarak ilişkinize, sana ve kendine güvendiği kadar güvenmiyor olabilr.Daha onceden cok agır seyler yasamıs ve bunu hala atlatamamıs olabilir.Bence sen birşeyleri anlatmaya çalışma o anlaması gerektiği zaman anlayacaktır.Her insanın eksikliği olur bence onu şimdilik o şekilde kabullen nasıl olsa düzelecektir.Olabiliyor bu tarz şeyler ne yazık ki.Bu insanın senden önce bir geçmişi var ve bu sizin ilişkinizi etkiler ister istemez.Zamana bırak ve sizin ilişkinizi etkilemesine izin verme bi de sinirlenme yaw anlıyorum çok sinir bozucu fakat ne yazık ki sinir bu tip durumlarda ters tepebilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar