toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 canım cekti worms2 oynayayım dedim, indirdim kurdum. daha once de aynı problemi yasamıs ve cozmustum ama bu sefer beceremedim. aldıgım hata aynen su: Cd Audio Error No cd in drive win95 uyumluluk seysi ile calıstırmayı denedim olmadı. bi formulu vardı bunun hatırlayamıyorum yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 team17 forumlarında worms2 sorunları diye bir başlık varmış http://forum.team17.com/showthread.php?t=23968 daha önce sorunu halletiğine göre çözmese de belki bişiler hatırlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hmm, cd'nin bulundugu drive en dusuk isme sahip olan olmalıymıs. yani 3 tane drive varsa E, F, G ise bunlar, G'de ise cd calısmıyormus. E'de olması gerekiyormus. Peki ben simdi CD-ROM'un harfini nasıl degistiricem? ben image mount ederek calıstırıyorum da. E'yi H yapıp deamon toolsun driveını E yapabilirim. ama nasıl yapıcam? verdigin linkte anlatıldıgı gibi yapmaya calıstım ama windows izin vermiyor gibisinden bir hata geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 cd içindeki data klasöründe olan herşeyi (burada müzikler falan da var) install klasörüne yapıştır hdddeki. derdin çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar