toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 canım cekti worms2 oynayayım dedim, indirdim kurdum. daha once de aynı problemi yasamıs ve cozmustum ama bu sefer beceremedim. aldıgım hata aynen su: Cd Audio Error No cd in drive win95 uyumluluk seysi ile calıstırmayı denedim olmadı. bi formulu vardı bunun hatırlayamıyorum yardımcı olur musunuz?
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 team17 forumlarında worms2 sorunları diye bir başlık varmış http://forum.team17.com/showthread.php?t=23968 daha önce sorunu halletiğine göre çözmese de belki bişiler hatırlatır
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hmm, cd'nin bulundugu drive en dusuk isme sahip olan olmalıymıs. yani 3 tane drive varsa E, F, G ise bunlar, G'de ise cd calısmıyormus. E'de olması gerekiyormus. Peki ben simdi CD-ROM'un harfini nasıl degistiricem? ben image mount ederek calıstırıyorum da. E'yi H yapıp deamon toolsun driveını E yapabilirim. ama nasıl yapıcam? verdigin linkte anlatıldıgı gibi yapmaya calıstım ama windows izin vermiyor gibisinden bir hata geliyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 cd içindeki data klasöründe olan herşeyi (burada müzikler falan da var) install klasörüne yapıştır hdddeki. derdin çözülür.
Öne çıkan mesajlar