Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yine bir gece dotasında 4 kişiyiz ve biri dışarıdan geliyor karşıda 5 kişilik bir takım.ilk oyun biz bunları eziyoruz, adamlar baraka yıkamadan mega creeple alıyoruz oyunu fln.sıra smk ya gelince bizim takımın 5.si messer oluyor.evet ezilmeye başlıyoruz bu sefer.ve sonuç ; yorumlara açığız.wepla nickimi bilen açıpa çıkartmasın lütfen ne olur ne olmaz :P
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 47 dakkadır düşmeyen adam nası düşer demiş biri de ahahahaha.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 abimizdir :P komik adam vesselam
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ya adamın neti gitmiştir elektrigi gitmiştir bilgisayarı kitlenmiştir ne olacak. nie günahını alıosunzu ki anlamadım.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yorum istedim, quit demedimki.ama quit değil de demedim.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 imam-cemaat. şimdi adam oynamış oynamış yenmiş falan. yeniliceği belli olunca 47. dakkada elektrik gitmiş. normal biri olsa banlist olur zaten direk. admin olunca hafifletici neden mi oluyor :) imam cemaat
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ne alaka ki ben zaten tanımadıgım adamla oyun oynamıyorum weplada. kimsede çıkmaz oyunlardan. ancak teknik problemlerden. ama insalık hali bi sorun olmuş olabilir. ben messerle aynı oyunda karşı takıma çok yenildim ama hiç çıktıgını görmedim şahsen.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben gördüm şahsen. kendi oyunumda çıktı messer. olabilir yani. sütten çıkma ak kaşık olmak zorunda değil kendisi.
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ya adminliğin verdiği rahatlık var orda bence, bir oyunda yine tolgosyus'un da sıkılıp çıktığını biliyorum. adam admin, ne yapabilirsin ki yani, g3nklerle oynadığı bir oyunda yenilip ana avrat küfrettiği oyun da var yani.
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kimse sütten çıkmış akkaşık degil ama. bu topicin amacı yok yani. yorumlarınızı söyleyin demiş adam da ne yorumu olucak yarısı çıktı yarısı bence teknik hatadır diyecek. amaç ne yani yokki amaç? ki ben böyle insanların suçlanmasına karşıyım zamanında ramlerim uyumsuzdu çok fatal yerdim. 1 kere oyundan quitlemedim ama bi kaç kişi quitter die blye almıştı. ha çıktıgını düşünüyosan böyle acaip topic açacagına oynamazsın adamla olur biter. admin diye çık diyemiosan yer yok de yani.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Peki şimdi Dynamick sağda solda millete küfür etse, aynı mess. oyunlarda yapmış olduğu gibi, yenilince gidip takım arkadaşlarını ezse,laf soksa falan, ne düşünürdün paticik için? Amaç yok deme. Bu topik çok şey anlatır. Bu topik güç sahibi insanın rahatlığını anlatır. Adminim diye herşeyi yapabilenleri anlatır. Hatta uçarsak biraz Türkiye'nin koltuk sevdasından,ben kimim biliyomusun'a kadar nasıl böyle olduğunu falan anlatır. Türk aklı işte. Kendini banlasın bu ss'e karşılık 3 gün. O zaman tükürdüğümü yalarım.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 evet adamla oynamıycam zaten bir daha ve konuyu açmaktaki amacım paylaşımdı, insanlar da görsün ve oyunlarına girerse bir kez daha düşünsündü. yorumlarınızı bekliyorum da üstü kapalı bir msjdı ama sen acayip olarak nitelendirmişsin topici, o da senin görüşün. ve evet adam oyunda biz ezliyorken suyu geçip 5 kişi arasında ganglenince neredesiniz siz, oynıcanız oyuna sokim, malsınız ve burada yazamayacağım bir çok şey daha deyince insan afişe etmek istiyor tabi.
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ya ne gücü adamların kölesi misin gidip başka serverda oynarsın.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ne gücü mü var işte adam direk onu kullanıyor, bana oyunda küfür edene çok haklı değilsem karşılık vermem ama bu adama "sus be adam yettin ha, oyununu oyna" bile desem 3-5 gün banlanmıycak mıydım?evet banlanıcaktım çünkü onun da örneği var arkadaşlarım arasında.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 messer benzeri biseyi bizim oyundada yapmisti..gondar alip tek basina kasmis ve butun takimi combatlarda 4v5 birakmisti..sonrasinda kasiyorum iste sizde kasin gibi kendine cok yakisan bi yorumda bulunmustu..noobtur vesselam..
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bende hırslı oynarim mesela wow da reel arklarla dungeon a gireriz biri hata yapar etmediğim küfür demediğim laf kalmaz ben bile inanamam kendime nasıl bu lafı dedim veya değermi len bi wipe için.. ama o an kendimden geçiyorum sanki tek pro gamer benim bütün party noob.. her oyunda böyle oldu bana age2 war3-ft wow veya ps3 karakterde bir bozukluk mu yoksa daha farklı birşeymi çözemedim ama kazanma hırsı bana farklı şeyler yaptırıyor istemeden ve kontrol edemiyorum hala
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 messer de zaten ortalıkta ben imbayım diye dolaşan biri değil, oynamışlığımız var, oyunuma gelicekse de başımın üstünde yeri var. ayrıca -ap da zaten her zaman %50 yenilme şansınız var, her biriniz nasıl oynadınız bilmiyorum ama (skor tabelası kapalı olduğundan frag/killler görünmüyor) direk tek oyuncuyla alakalı bişey olmasa gerek. bi de zaten barakaların bi kısmını vermişiniz, oyun ggye bağlamış çoktan..
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Zeppelin said: messer de zaten ortalıkta ben imbayım diye dolaşan biri değil, oynamışlığımız var, oyunuma gelicekse de başımın üstünde yeri var. ayrıca -ap da zaten her zaman %50 yenilme şansınız var, her biriniz nasıl oynadınız bilmiyorum ama (skor tabelası kapalı olduğundan frag/killler görünmüyor) direk tek oyuncuyla alakalı bişey olmasa gerek. bi de zaten barakaların bi kısmını vermişiniz, oyun ggye bağlamış çoktan.. ap diye bir oyun yoktur sürmezde hero pick kısmında oyunu ya kazanırsın ya kaybedersin.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Evet maçlar 5 dakka sürüyor zaten herolar seçiliyor kim daha güçlü seçtiyse o kazanıyor. Pişti oynuyoruz sanki.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 düşüncemin arkasındayım. turnuvalardaki pickler incele sonuca bak yeter.
Marty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oyun ap.turnuva falan da değil. pick falan yok yani.niye heyecanlandın ki sen? bu arada ssdeki adamın yorumu da iyiymiş."47 dakkadır düşmeyen adam nasıl düşer?"
ÜberMensch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Admin dediğiniz nedir ki? (: Dota oynamayı bilen 1.5 admin gördüm weplada. Yarımı Ruless, Tamı bi zamanlar Goldfinger. Ciddiye almayın derim (:
Öne çıkan mesajlar