Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir Gününüzü anlatın.

Joker

Öne çıkan mesajlar

07:30 kalk & giyin & kahvaltıya otur hemen bir şeyler ye
07:45 kahveyi kafayı dik & arabaya bin
08:30 arabayı park edicek yer bul & şirkete gir
08:45 yine geç kaldım kusura bakmayın ayaklarına yat
09:00-12:00 nonstop çalış kafa kaldırma
12:15-12:45 öğle yemeği
12:45-17:00 kafa kaldırmadan çalış
17:30-21:30 kız arkadaşla buluş/arkadaşla buluş/alışveriş
21:30-01:00 iç iç iç, iç babam iç + tv / internet
01:00-? bayıl
Sosyal ağlarda paylaş

Son birkaç gündür şöyle:

Sabah 7.30 ile güne merhaba derim. Cidden öyle derim. (Morali yükseltmek için.) Sonra yeni gazeteyle beraber tuvalete girerim. 20 dakika çıkmam. Çıktıktan sonra kiloma bakarım. Şayet iyiyse düzenli olarak yediğim kuruyemişlerimi pis dolabımdan çıkarıp yemeye devam ederim. Ondan sonra bakarım saat saat 09.00 olmuş. Kahvaltı ederim ve 10.00 gibi kitap okumaya başlarım. Yaklaşık 12.00'a kadar onunla oyalandıktan sonra gitara başlarım. Bir klasik parçayı öğrenmeye çalışırım. Yaklaşık 1 saatte öyle geçer. Saat 13.00'dan bir afallama devresine girerim. Ne yapacağıma karar veremem. Varsa güzel dizi izlerim. Yoksa da ev içerisinde yürürüm. Aynada neden hergün ben bu sakalı kesiyorum sanki derim. Saat 14.30 gibi köğle yemeğini yerim. Üstüne abur cubur ne varsa götürürüm ve uyuya kalma devrine geçerim. Saat 17.00'da uyanıp biraz nette takıldıktan sonra baskete çıkarım. İkibuçuk saat oynadıktan sonra evime gelirim. Yıkanır, duşumu alır. 0,75 litre suyumu içerim. Sonrasında varsa arkadaşım sitede dışarı çıkarım. 2 bira çekirdek alıp parklarda muhabbet ederim. Saat 24.00 gibi evde olurum. 01.00 gibi de yatar, uyurum. Saat 03.00'de kalkarım. Su içerim. Gözlerim görmediği için saçmasapan nesneler görürüm o vakit karanlıkta, mutfakta. En sonunda odama girdiğimde küçüçük odanın alev topunun yanında inşa edilmiş olduğunu anlarım. Nedir o odayı ısıtan derim. Anlayamam. Yatağa geri yatarım. O sırada beni ziyarete gelen birkaç sivriineğe kafama çıkmadıkları sürece dokunmam. Ne halleri varsa görsünler derim ve dalarım. İstisnasız anlamsız rüyalar görürüm. Bir kez de mesaj verici birşey gelsin ulan diye de üzülürüm sonradan.
Sosyal ağlarda paylaş

12:30 kalkar direk nescafe yaparım patiye girerim ondan sonra 1 2 el dota atarım 5 te aksam yemegimizi yeriz 8 e kadar evde otururum daha sonra kardeşler markete giderim sohbet muhabet derken 12:30 da bi şişe şarap açarım içerim saat 3 olur marketçe çorbacıya kaçarız 4:30 gıbı eve gelirim sonra yatarım
Sosyal ağlarda paylaş

12 de kalkarım kendi çapımda spor yaparım bi yarım saat.sonra duş alırım.köpüşümü dışarı çıkarırım.saat 3 gibi de cs oynamaya başlarım.sonra saat 9 olnca.arkdaşları toplar sahile ineriz.kızlara korna çalarız filan.genelde küfür ediyolar bizde gülüyoruz.napalım yapcak bişi yok sıkıntıdan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...