Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Alarm foruma emo karışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Esh said: yasakla kültürü degi$tiremezsiniz. once egitin o okuzleri, cami atmamayi ogrensinler. alkolu yasaklamanin çözüm olabilecegini du$unenler, bi zahmet parti kapatmaya da kar$i cikmasinlar. Yasakla kulturun degismeyecegini hic bir seyin cozumlenmeyecegini dusunenler de bir zahmet basortusu hakkinda da bu konuyla ilgili verdikleri hukumleri surdursunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Türban bir dini simge, burasi bir laik devlet. Laik devlette hicbir dinin veya mezhebin digerlerinin onunde olamayacagini biliyor olmaniz lazimdi. Islam devleti ile laik devlet arasindaki farki da gormeniz lazimdi. olmadi. zaten olsaydi, alkol vs turbana donmezdi konu. ben olabilme ihtimalinizi sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Laikligi falan tartismiyorum kavram olarak yukardaki argumaninin ve diger arkadaslarin benzeri argumaninin sonucunda bunu da kabul etmeniz gerekir dedim. O kadar. turban tartismiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Biri arama yapılıyor , içki yasaklandı diyor. Başkası yok böyle birşey , arama filan yapılmıyor diyor. Arama yapıldığını söyleyen arkadaş acaba ordaki polisin asayiş açısından şüpheli gördüğü kişiyi ararken mi görmüş böyle bir kanıya varmış tam olarak anlamak lazım. Çünkü gene kesinliğini doğruluğunu bilmediğimiz bir duyum üzerine burda konuşuyoruz. O sahile ben de çok dolaşmasamda gitmişliğim oldu. Açıkçası gündüz gözü ile gitmişimdir hep. Evet oturup içen gördüm ama oraya buraya saldıran ya da sataşan tipler görmedim. Fakat orada yaşayan ya da oraya çok sık giden kişiler bilebilir nasıl olduğunu. Orasımı tam hatırlamıyorum ama bahsettiğimiz yer kadıköy iskelesinden girip devam eden sahilden bahsediyorsak , orası ile ilgili en azından gençler arasında yiyişme mekanı diye bir söylem vardır. Nitekim ben de çok denk geldim sahilde yürürken , ufak çalıların arasına filan giriyorlar. Herneyse bu bizi ilgilendirmez. Ama eğer orda içki şişelerini oraya buraya atıp gidenler varsa , serseri tipler toplanıyorsa elbette bi önlem alınmalı. Sonuçta bu bir asayiştir. Taksim meydanında sarhoş olup ona buna sarkan bir tip göremezsiniz , var olduğu anda ordaki polisler alır götürürler onu. Aynı bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar