draedan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 http://swg.stratics.com/content/index.php?Cat=5&uid=392 ben de dahaokumadim acaip heycan yaptim :)[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 okudum bititrdim yaziyi ama bisi geldi aklima, 1 nisan sakasi olmasin bu !! beklerimvalla :([signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bugun gunleden neydi bu arada? :)[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 :-P En alttaki screenshotlar çok iyi olmuş. :lol:[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 With such professions as Vehicle Crafter, Pilot, and Ship Cleaner (we're not sure who would want to scrub ships clean as a trade skill, though...), Ship cleaner... :-P[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 iste olayim odur hakkaten beggar dan sonra yillardir aradigim meslek bi oyunda karsima cikti geliyorum acilin master cleaner-artisan yeterse merchant ESNAF POWAH![signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Avril Ester = Avril Easter !!![signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 [signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council !La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar