Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 267 puan aldım,resmen içimde patladı,1 hafta çalışmayla bu kadar oluyomuş demekki. Başkenk bilg. müh ne kısa yoldan girme planlarim suya düştü :) Varmı dgs ye giren kazanan,kazanamayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bak ne demiş atalarımız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dgs başka bişey yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben girdim. yeditepe uluslararası ticaret ve işletmecilik kazandım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ankara Üni. Bilg. Öğretmenliği'ne girdim bende. 1 soru daha çözsem 6. tercihim olan bilg. müh. olacaktı. Kahpe felek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oper dgs 2 senelik okuyup ondan sonra oradan 4 seneliğe geçiş için girilen sınavdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oper yigit ozguru ara senin icin ozel karikatur yapsin operde anlamistir ne oldugunu ama eldeki en yakin karikatur buysa cocuk napsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar